Πέμπτη 22 Απρίλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα

Σήμερα Πέμπτη

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: Συγκέντρωση στην πλ. Δημαρχείου στις 8 μ.μ. διοργανώνουν η νομαρχία, ο δήμος και το Εργατικό Κέντρο.

ΛΑΓΚΑΔΑΣ: Συγκέντρωση στις 8μ.μ. στην κεντρική πλατεία. Θα μιλήσει ο Β. Μπούτας.

ΜΕΝΕΜΕΝΗ: Συγκέντρωση και πικετοφορία στις 8μ.μ. στην πλατεία Αγίας Παρασκευής.

Αύριο Παρασκευή

ΖΩΓΡΑΦΟΥ: Πρωτομαγιάτικη εκδήλωση αφιερωμένη στο λαό της Γιουγκοσλαβίας πραγματοποιεί ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου στην πλ. Γαρδένια, στις 8.30 μ.μ.

ΕΛΕΥΣΙΝΑ: Πικετοφορία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 του Απρίλη, στις 6.30 μ.μ., στην πλατεία Ηρώων στην Ελευσίνα. Η εκδήλωση οργανώνεται με πρωτοβουλία του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου (ΠΑΜΕ) Θριασίου.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Συγκέντρωση, στις 7 μ.μ., στην πλ. 23ης Μάρτη και πορεία μέχρι την κεντρική πλατεία Καλαμάτας, όπου θα διεξαχθεί συναυλία στις 8.30 μ.μ.

ΤΡΙΠΟΛΗ: Συγκέντρωση στην πλ. Αγ. Βασιλείου στις 8 μ.μ.

ΝΑΥΠΛΙΟ: Συλλαλητήριο - συναυλία στο λιμάνι της πόλης στις 8 μ.μ. ΑΓΡΙΝΙΟ: Συγκέντρωση ενάντια στη ΝΑΤΟική επιδρομή διοργανώνει το Εργατικό Κέντρο σε συνεργασία με την Επιτροπή Ειρήνης, τη Β' ΕΛΜΕ Αιτ/νίας, την Ομοσπονδία ΕΒΕ και το Σύλλογο Προοδευτικών Γυναικών, στις 7 μ.μ., στην πλ. Δημοκρατίας.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Συλλαλητήριο στα Λιοντάρια στις 8 μ.μ. διοργανώνει η Επιτροπή Ειρήνης.

ΧΑΝΙΑ: Συγκέντρωση στην πλατεία Αγοράς στις 12 το μεσημέρι.

ΚΟΖΑΝΗ: Συγκέντρωση στις 8 μ.μ. στην κεντρική πλατεία οργανώνει η Επιτροπή κατά του Πολέμου που συγκροτήθηκε με τη συμμετοχή φορέων της πόλης.

Σάββατο

ΝΑΟΥΣΑ: Συλλαλητήριο στις 8 μ.μ. στην κεντρική πλατεία οργανώνουν τα 15μελή Μαθητικά Συμβούλια των σχολείων της πόλης.

ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ - ΕΥΖΩΝΟΙ: Αντιπολεμική διαδήλωση και συναυλία οργανώνει το ΠΑΜΕ. Στις 3 μ.μ. συγκέντρωση στο Πολύκαστρο και στις 4 μ.μ. διαδήλωση και συμβολικό αποκλεισμό του τελωνείου των Ευζώνων όπου θα μεταβούν με αυτοκίνητα.

ΚΕΡΚΥΡΑ: Μεγάλη συναυλία στις 6.30 μ.μ. έξω από τη ΝΑΤΟική βάση της Παλαιοκαστρίτσας με το συγκρότημα του Σπ. Σαμοϊλη. Κομβόι ειρήνης από διάφορα μέρη της Κέρκυρας θα συναντηθούν στο χώρο της συναυλίας.

ΙΕΡΙΣΣΟΣ: Συγκέντρωση, στις 8 μ.μ.

ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ: Συγκέντρωση στις 9 μ.μ. οργανώνουν φορείς της πόλης.

ΦΩΚΙΔΑ: Παμφωκικό συλλαλητήριο - πορεία αυτοκινήτων διοργανώνει η Επιτροπή Ενάντια στους ΝΑΤΟικούς βομβαρδισμούς. Η πορεία θα ξεκινήσει από την Ενωση Γεωργικών Συνεταιρισμών στις 6 μ.μ. και θα περάσει από τους κεντρικούς δρόμους των Αμφισσας, Δελφών, Χρισσού και Ιτέας, όπου θα γίνονται ομιλίες φορέων και χαιρετισμοί των δημάρχων.

Κυριακή

ΕΡΑΣΜΙΟ ΞΑΝΘΗΣ: Περικύκλωση της "φωνής της Αμερικής" στις 11 π.μ. οργανώνουν οι Αντιπολεμικές Επιτροπές Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

ΝΑΟΥΣΑ: Συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία στις 8 μ.μ. οργανώνει η ΝΕ Ημαθίας του ΚΚΕ. Θα μιλήσει η βουλευτίνα του Κόμματος Μ. Μπόσκου.

ΣΑΜΟΣ: Αντιπολεμική - αντινατοϊκή συγκέντρωση στην πόλη της Σάμου, στις 7 μ.μ., διοργανώνει η Επιτροπή Ειρήνης και η Επιτροπή Αλληλεγγύης στους Πρόσφυγες.

ΚΕΡΚΥΡΑ: Συζήτηση για τη νέα δομή του ΝΑΤΟ με τη συμμετοχή της δημοσιογράφου Λιάνας Κανέλλη,στις 8.00 μ.μ., στο παλιό φρούριο.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ