Τετάρτη 21 Απρίλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
"ΝΕΑΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ"
Παράδειγμα για κάθε νέο

Με ψήφισμα στήριξης και τη συλλογή υπογραφών η "Νεανική Δράση για την Ειρήνη" εκφράζει την αλληλεγγύη της σε όλους τους στρατευμένους νέους που αρνούνται να υπηρετήσουν τα δολοφονικά σχέδια του ΝΑΤΟ

Την αλληλεγγύη της σε κάθε στρατευμένο νέο που με θάρρος και αποφασιστικότητα υψώνει το ανάστημά του στις εντολές του ΝΑΤΟ, που δολοφονεί το γιουγκοσλαβικό λαό, εκφράζει η "Νεανική δράση για την Ειρήνη",με ψήφισμα στήριξης που εξέδωσε για τη συλλογή υπογραφών. Στο ψήφισμα αυτό υπογραμμίζεται ανάμεσα στα άλλα:

"Θεωρούμε την πράξη των ναυτών του αντιτορπιλικού "Θεμιστοκλής" και άλλων στρατευμένων γενναία, πατριωτική, παραδειγματική για κάθε νέο που δε θέλει να δώσει το αίμα του για τα συμφέροντα των ΝΑΤΟικών δολοφόνων. Τη θεωρούμε πράξη που ανταποκρίνεται και εναρμονίζεται πλήρως με την πάλη του λαού μας ενάντια στο ΝΑΤΟ, τον ιμπεριαλισμό και τον πόλεμο που έχει εξαπολύσει στα Βαλκάνια".

Καταλήγοντας το ψήφισμα τονίζει:

"Καλούμε την κυβέρνηση, έστω και τώρα, ν' αποσύρει τις υπογραφές που έχει βάλει για τη συνέχιση των βομβαρδισμών. Να μη στείλει κανένα Ελληνα στρατευμένο μόνιμο ή έφεδρο, εθελοντή ή όχι, εκτός συνόρων να πολεμήσει ή να στηρίξει, με οποιοδήποτε τρόπο, τις πολεμικές, δολοφονικές ενέργειες του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ενωσης".


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ