Τετάρτη 21 Απρίλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα

Σήμερα Τετάρτη

ΑΘΗΝΑ: Αντιπολεμική - αντιΝΑΤΟική συγκέντρωση διοργανώνουν φοιτητικοί και σπουδαστικοί σύλλογοι στις 11 το πρωί στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθήνας.

ΚΑΛΟΓΡΕΖΑ: Συγκέντρωση συμπαράστασης και αλληλεγγύης στο λαό της Σερβίας πραγματοποιούν μαζικοί φορείς της πόλης, στις 7 μ.μ. στην πλ. Αναπήρων.

ΡΑΦΗΝΑ: Ευρεία σύσκεψη με θέμα την αντιΝΑΤΟική δράση πραγματοποιεί η Επιτροπή Ειρήνης της περιοχής, στις 7 μ.μ., στο πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ραφήνας (Δαβάκη Πίνδου και Εθνικής Αντιστάσεως).

ΜΟΣΧΑΤΟ: Με σύνθημα "Στις βόμβες του θανάτου απαντάμε με πράξεις ειρήνης και πολιτισμού" ξεκινά σήμερα η έκθεση ζωγραφικής που διοργανώνει ο Δήμος Μοσχάτου. Η έκθεση, που θα διαρκέσει μέχρι αύριο, θα λειτουργεί από τις 3 - 9 μ.μ. στο Εργαστήρι Ζωγραφικής.

ΚΟΝΙΤΣΑ: Συλλαλητήριο διοργανώνει ο δήμος της πόλης σε συνεργασία με την Επιτροπή Αλληλεγγύης στο γιουγκοσλαβικό λαό και άλλους μαζικούς φορείς. ΣΥΚΕΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Συγκέντρωση στο Φωτισμένο Βράχο στις 7.30 μ.μ. οργανώνει το Συνδικάτο Οικοδόμων Θεσσαλονίκης.

ΚΑΤΕΡΙΝΗ: Συλλαλητήριο και πορεία στη 1 μ.μ. οργανώνουν στην Κεντρική Πλατεία τα 15μελή Μαθητικά Συμβούλια των Σχολείων.

ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ: Συγκέντρωση στις 8.30 μ.μ.

ΛΙΤΟΧΩΡΟ: Συγκέντρωση στις 7 μ.μ. οργανώνει η Επιτροπή Ειρήνης.

ΚΟΜΟΤΗΝΗ: Αντιπολεμική συναυλία με του "Θράκες Ιππείς" οργανώνουν οι Δήμοι Κομοτηνής, Σαππών, Μαρώνειας, Ιάσμου και Ν. Σιδηροχωρίου στις 8.30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία της πόλης.

ΚΑΒΑΛΑ: Με στόχο τη δημιουργία αντιπολεμικής επιτροπής στην περιοχή, η Επιτροπή Ειρήνης Καβάλας απευθύνει πρόσκληση προς τους εκπροσώπους κομμάτων, πολιτικών νεολαιών, δήμων, ενώσεις εργαζομένων και επαγγελματιών και άλλων μαζικών φορέων, για κοινή σύσκεψη σήμερα στις 7 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο της πόλης.

Παρασκευή

ΖΩΓΡΑΦΟΥ: Πρωτομαγιάτικη εκδήλωση αφιερωμένη στο λαό της Γιουγκοσλαβίας πραγματοποιεί ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου στην πλ. Γαρδένια, στις 8.30 μ.μ.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Συγκέντρωση στις 7 μ.μ. στην πλ. 23ης Μάρτη και πορεία μέχρι την κεντρική πλατεία Καλαμάτας, όπου θα διεξαχθεί συναυλία, στις 8.30 μ.μ.

ΤΡΙΠΟΛΗ: Συγκέντρωση στην πλ. Αγ. Βασιλείου στις 8 μ.μ.

ΝΑΥΠΛΙΟ: Συγκέντρωση στο Δημαρχείο στις 8 μ.μ. και πορεία μέχρι το λιμάνι της πόλης.

ΑΓΡΙΝΙΟ: Συγκέντρωση ενάντια στη ΝΑΤΟική επιδρομή διοργανώνει το Εργατικό Κέντρο σε συνεργασία με την Επιτροπή Ειρήνης, τη Β' ΕΛΜΕ Αιτ/νίας, την Ομοσπονδία ΕΒΕ και το Σύλλογο Προοδευτικών Γυναικών, στις 7 μ.μ., στην πλατεία Δημοκρατίας.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Συλλαλητήριο στα Λιοντάρια στις 8 μ.μ. διοργανώνει η Επιτροπή Ειρήνης.

ΚΟΖΑΝΗ: Συγκέντρωση στις 8 μ.μ. στην κεντρική πλατεία, οργανώνει η Επιτροπή κατά του Πολέμου που συγκροτήθηκε με τη συμμετοχή φορέων της πόλης.

Σάββατο

ΝΑΟΥΣΑ: Συλλαλητήριο στις 8μμ στην κεντρική πλατεία οργανώνουν τα 15μελή Μαθητικά Συμβούλια των σχολείων της πόλης.

ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ - ΕΥΖΩΝΟΙ: Αντιπολεμική διαδήλωση και συναυλία οργανώνει το ΠΑΜΕ. Στις 3μ.μ. συγκέντρωση στο Πολύκαστρο και στις 4μ.μ. διαδήλωση και συμβολικό αποκλεισμό του τελωνείου των Ευζώνων, όπου θα μεταβούν με αυτοκίνητα.

ΙΕΡΙΣΣΟΣ: Συγκέντρωση, στις 8 μ.μ.

ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ: Συγκέντρωση στις 9 μ.μ. οργανώνουν φορείς της πόλης.

ΚΕΡΚΥΡΑ: Στις 6 μ.μ. στη ΝΑΤΟική βάση της Παλαιοκαστρίτσας το συγκρότημα του Σπ. Σαμοϊλη θα δώσει συναυλία ειρήνης.

ΦΩΚΙΔΑ: Παμφωκικό συλλαλητήριο - πορεία αυτοκινήτων διοργανώνει η Επιτροπή Ενάντια ενάντια στους ΝΑΤΟικούς βομβαρδισμούς. Η πορεία θα ξεκινήσει από την Ενωση Γεωργικών Συνεταιρισμών στις 6 μ.μ. και θα περάσει από από τους κεντρικούς δρόμους Αμφισσας, Δελφών, Χρισσού και Ιτέας, όπου θα γίνονται ομιλίες φορέων και χαιρετισμοί των δημάρχων.

Κυριακή

ΕΡΑΣΜΙΟ ΞΑΝΘΗΣ: Περικύκλωση της "Φωνής της Αμερικής", στις 11 π.μ., οργανώνουν οι Αντιπολεμικές και Φιλειρηνικές Επιτροπές Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

ΝΑΟΥΣΑ: Συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία στις 8 μ.μ. οργανώνει η ΝΕ Ημαθίας του ΚΚΕ. Θα μιλήσει η βουλευτής του ΚΚΕ Μ. Μπόσκου.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ