Τετάρτη 21 Απρίλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκδηλώσεις στο Θριάσιο

Μετά από πρόσκληση του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου (ΠΑΜΕ) Θριασίου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη, χθες, στο Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας με θέματα την πραγματοποίηση αντιπολεμικών εκδηλώσεων και τον γιορτασμό της Πρωτομαγιάς.

Αυτό που τονίστηκε ιδιαίτερα είναι, ότι το περιεχόμενο των εκδηλώσεων πρέπει να βρίσκεται σε αντιμονοπωλιακή, αντιιμπεριαλιστική κατεύθυνση και να καταδείχνονται οι εγκληματίες - φονιάδες των λαών, το ΝΑΤΟ και η Ευρωπαϊκή Ενωση, αλλά και η συνυπεύθυνη ελληνική κυβέρνηση και τα κόμματα που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο κάνουν "πλάτες" στα εγκλήματα και στην εμπλοκή της χώρας μας σε αυτά.

Μέσα από τη σύσκεψη αποφασίστηκε η πραγματοποίηση πικετοφορίας την Παρασκευή 23 Απρίλη, στις 6.30 μ.μ. από την πλατεία Ηρώων στην Ελευσίνα.Επίσης η πρωτομαγιάτικη εκδήλωση του ΠΑΜΕ και άλλων φορέων, θα γίνει την Παρασκευή 30 Απρίλη στην πλατεία Ηρώων, ενώ καλείται η Εργατική Τάξη του Θριασίου να πάρει μέρος μαζικά στην πρωτομαγιάτικη απεργιακή κινητοποίηση στην πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα, την 1η Μάη.

Επίσης ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμων Θριασίου σε συνεργασία με το Δήμο Ελευσίνας αποφάσισαν να οργανώσουν αντιπολεμική συναυλία στην κεντρική πλατεία της Ελευσίνας, μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Μάη.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ