Πέμπτη 1 Απρίλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ

Σήμερα Πέμπτη

ΣΑΜΟΣ: Στη συγκέντρωση στις 7μ.μ. στο λιμάνι της Σάμου και στην πορεία καλούν το λαό η Πανσαμιακή Επιτροπή για την Ειρήνη και η Επιτροπή Αλληλεγγύης στους καταπιεζόμενους λαούς και στους πρόσφυγες.

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ: Σε συγκέντρωση και πορεία στις 7.30μ.μ. μπροστά στο δημαρχείο, για να καταδικάσει τη ΝΑΤΟική επιδρομή ενάντια στο λαό της Γιουγκοσλαβίας καλούν τους κατοίκους του Νομού Λασιθίου μαζικοί φορείς της Ιεράπετρας.

ΑΡΓΟΣ: Η Επιτροπή Ειρήνης Αργολίδας διοργανώνει συλλαλητήριο στις 8μ.μ. στην Πλατεία Αγίου Πέτρου.

ΚΕΡΚΥΡΑ: Αντινατοϊκή φιλειρηνική συγκέντρωση στις 12.30μ.μ. στην πλατεία Σαρόκου από δεκάδες φορείς. Κλειστές θα παραμείνουν οι υπηρεσίες των δήμων του νησιού. Τρίωρη στάση εργασίας κήρυξαν το Εργατικό Κέντρο και η ΕΛΜΕ του νησιού.

ΑΓΡΙΝΙΟ: Πικετοφορία της ΚΝΕ στις 7.00μ.μ.

ΑΡΤΑ: Εκδήλωση της Πανσπουδαστικής ΤΕΙ Αρτας με θέμα την επέμβαση στη φοιτητική εστία.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Πανζακυνθινό συλλαλητήριο στις 8μ.μ. μπροστά στη Νομαρχία.

ΚΑΤΕΡΙΝΗ: Συλλαλητήριο κατά της επέμβασης του ΝΑΤΟ διοργανώνουν στις 8 μ.μ. στο σιντριβάνι (παλιό Δημαρχείο) δεκάδες φορείς και οργανώσεις πολιτικών κομμάτων του Νομού Πιερίας.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Πορεία στην οδό Αριστομένους και καθιστική διαμαρτυρία. Λίγο πριν, στις 5μ.μ. πλατιά σύσκεψη φορέων στο Εργατικό Κέντρο.

ΚΙΛΚΙΣ: Συγκέντρωση στις 12 το μεσημέρι στην πλατεία Ειρήνης.

ΣΕΡΡΕΣ: Στις 12, στην πλατεία Ελευθερίας.

ΒΥΡΩΝΑΣ: Στο Πολιτιστικό Κέντρο Λουίζα στις 8μ.μ. για να καταδικάσουν το έγκλημα των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ, καλούν τους κατοίκους του Βύρωνα ο δήμαρχος Νίκος Ρογκάκος και φορείς του δήμου.

Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ: Απ' όλες τις δημοτικές παρατάξεις και μαζικούς φορείς διοργανώνεται συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Πατριάρχου στις 18.30μ.μ.

ΝΙΚΑΙΑ: Πικετοφορία στις 6.30μ.μ. που θα ξεκινήσει από την πλατεία του νεκροταφείου της Νεάπολης και θα καταλήξει στην πλατεία Α. Νικολάου διοργανώνουν η Επιτροπή Ειρήνης και μαζικοί φορείς της πόλης.

Ν. ΙΩΝΙΑ: Συγκέντρωση στις 7μ.μ. στην πλατεία Σημιριώτη.

Αύριο Παρασκευή

ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Συναυλία διαμαρτυρίας στην πλατεία Κοραή στις 7μ.μ. με τη συμμετοχή Ελλήνων και Σέρβων καλλιτεχνών.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Συγκέντρωση στις 7μ.μ. στην πλατεία δημαρχείου απ' όπου θα αρχίσει πορεία προς το χώρο της συναυλίας στις 6μ.μ. στην πλατεία Αριστοτέλους.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Συλλαλητήριο και πορεία στους δρόμους της πόλης στις 11π.μ.

ΧΑΛΚΙΔΑ: Συλλαλητήριο στις 8μ.μ. στα Φανάρια Νεάπολης.

ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ: Σε συλλαλητήριο στις 11π.μ. καλεί η Επιτροπή Ειρήνης Αρκαδίας.

ΛΕΥΚΑΔΑ: Η Επιτροπή Αλληλεγγύης Λευκάδας διοργανώνει στις 8.00 μ.μ. αντιπολεμική συγκέντρωση - συναυλία στην κεντρική πλατεία Λευκάδας με τη συμμετοχή ελληνικού και γιουγκοσλαβικού μουσικού συγκροτήματος.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ: Ο λαϊκός ξεσηκωμός μπορεί να σταματήσει τον πόλεμο! Με αυτό το σύνθημα η Επιτροπή Ειρήνης του Νομού Εβρου, η "Νεανική Δράση για την Ειρήνη", η ΟΓΕ, αντιστασιακές οργανώσεις, σύλλογοι και η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων, καλούν τον λαό στην αντιπολεμική συγκέντρωση στις 7μ.μ. μπροστά στο δημαρχείο.

ΤΑΥΡΟΣ: Στην πλατεία Παναγίτσας στις 7μ.μ. καλούν τον λαό του δήμου η Επιτροπή Ειρήνης, το Δημοτικό Συμβούλιο και ο δήμαρχος Ταύρου.

Σάββατο

ΠΡΕΒΕΖΑ: Με αντιπολεμική συναυλία στις 7.30 στην παραλία της Πρέβεζας, η Επιτροπή Ειρήνης, ο δήμος, το Εργατικό Κέντρο και άλλοι φορείς της πόλης συνεχίζουν τις δραστηριότητές τους ενάντια στη δολοφονική επίθεση του ΝΑΤΟ.ΚΕΡΚΥΡΑ: Σάββατο 8.00μ.μ. η Επιτροπή Ειρήνης διοργανώνει συγκέντρωση -συναυλία στο Δήμο Αγ. Γεωργίου με τη συνεργασία του δήμου, στο σχολικό συγκρότημα Αγρού.

ΑΓΡΙΝΙΟ: Εκδήλωση της "Νεανικής Δράσης" με προβολή της ταινίας "Τα όμορφα χωριά όμορφα καίγονται" στα γραφεία της Επιτροπής Ειρήνης, οδός Διαλέτη 4, πάροδος Παπαστράτου, στις 6.00μ.μ.

Κυριακή

ΑΘΗΝΑ: Παλλαϊκή συγκέντρωση στο Σύνταγμα στις 6μμ.

ΛΕΥΚΑΔΑ: Η Επιτροπή Αλληλεγγύης διοργανώνει στις 7.30μ.μ. συζήτηση στον κινηματογράφο "Απόλλωνα" με θέμα "Γιουγκοσλαβικό - Κουρδικό και νέα τάξη πραγμάτων". Ομιλητές θα είναι ο Νίκος Φωτιάδης,αντιπρόεδρος της ΕΕΔΥΕ, οΠαναγιώτης Οικονομίδης εκ μέρους του ΔΗΚΚΙ και η Αννα Φιλίνη του ΣΥΝ. ΝΕΑ ΚΙΟΣ: Συλλαλητήριο στις 12 το μεσημέρι στη Νέα Κίο διοργανώνεται από την Επιτροπή Ειρήνης της Αργολίδας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ