Παρασκευή 20 Νοέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΕΗ
Ετοιμότητα ενόψει της κακοκαιρίας

Σε ετοιμότητα δηλώνει ότι είναι η διοίκηση της ΔΕΗ, προκειμένου να αποφευχθούν γενικευμένα ή και μερικά "μπλακ άουτ", ενόψει της κακοκαιρίας που προέβλεψε η ΕΜΥ.

Οπως ανακοίνωσε η διοίκηση, έχει θέσει ήδη σε επιφυλακή το σύνολο του τεχνικού της προσωπικού, ενώ παράλληλα έχει λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα προς αποφυγή φαινομένων διακοπής της ηλεκτροδότησης του Λεκανοπεδίου. Τα δίκτυα της επιχείρησης, όπως αναφέρει η ΔΕΗ, βρίσκονται σε άριστη κατάσταση, ενώ στο Νότιο Σύστημα η κατάσταση έχει βελτιωθεί μετά την ένταξη του Κερατσινίου και του Λαυρίου. Παρ' όλα αυτά, η ΔΕΗ δεν αποκλείει την περίπτωση ολιγόλεπτων διακοπών ρεύματος κατά περιοχές, δηλώνει, όμως, ότι θα αντιμετωπιστούν έγκαιρα και ταυτόχρονα κάνει έκκληση στους καταναλωτές να περιορίσουν για όσο διάστημα διαρκεί η κακοκαιρία την άσκοπη χρήση των ανελκυστήρων.

Τέλος, σε ό,τι αφορά την πολυσυζητημένη τρίτη γραμμή του συστήματος, η ΔΕΗ ανακοινώνει ότι μέχρι το τέλος του έτους θα έχει ολοκληρωθεί, συμβάλλοντας αποτελεσματικά στην ασφαλέστερη ηλεκτροδότηση των περιοχών του Ν. Αττικής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ