Παρασκευή 20 Νοέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Στάσεις εργασίας σε τρόλεϊ και "ηλεκτρικό"

Χωρίς τρόλεϊ μέχρι τις 9 πμ και από τις 10 μμ μέχρι τη λήξη της βάρδιας θα μείνουν σήμερα οι κάτοικοι του Λεκανοπεδίου. Στάσεις εργασίας θα κάνουν και οι εργαζόμενοι στον "ηλεκτρικό" και τα πράσινα λεωφορεία,που θα μείνουν ακινητοποιημένα μέχρι τις 9 πμ και από τις 9 μμ μέχρι τη λήξη της κυκλοφορίας.

Οι εργαζόμενοι σε ΗΛΠΑΠ (τρόλεϊ) και ΗΣΑΠ ("ηλεκτρικός" και "πράσινα") συνεχίζουν και σήμερα τις στάσεις εργασίας που άρχισαν την περασμένη βδομάδα με κύριο αίτημα την απόσυρση του νομοσχεδίου που ανοίγει το δρόμο της ιδιωτικοποίησης των αστικών συγκοινωνιών. Επίσης ζητούν την απόσυρση των αντεργατικών - αναχρονιστικών κανονισμών εργασίας, μέσω των οποίων η κυβέρνηση επιχειρεί την πλήρη ανατροπή εργασιακών δικαιωμάτων και κατακτήσεων.

Οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες έχουν αποφασίσει κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους από την ερχόμενη βδομάδα. Το μήνυμα που έχουν στείλει μέσα από τις μαζικές και δυναμικές τους γενικές συνελεύσεις, είναι ότι θα αγωνιστούν με κάθε τρόπο και μέσο για την ανατροπή των κυβερνητικών σχεδίων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ