Πέμπτη 29 Φλεβάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ
Δυναμικό συλλαλητήριο χτες στην Αργολίδα

Σήμερα σειρά έχουν οι κτηνοτρόφοι του Εβρου

Στην Αργολίδα αντήχησε χτες η φωνή διαμαρτυρίας των κτηνοτρόφων, οι οποίοι με τη σειρά τους πραγματοποίησαν ένα δυναμικό συλλαλητήριο, διεκδικώντας λύσεις στα προβλήματά τους.

Οι κτηνοτρόφοι της Αργολίδας, μετά από απόφαση της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα του νομού, συγκεντρώθηκαν χτες στις 11 το πρωί στην πλατεία Αγίου Πέτρου στο Αργος, αποκλείοντας για μιάμιση ώρα το κέντρο της πόλης. Στη συνέχεια, με αγροτικά αυτοκίνητα και μηχανήματα κατευθύνθηκαν στο Ναύπλιο, για να επιδώσουν το ψήφισμα με τα αιτήματά τους στον νομάρχη. Στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε, στο Αργος κεντρικός ομιλητής ήταν ο Χρ. Τριμπόνιας,μέλος της ΣΕΑ, ο οποίος αναφέρθηκε στα αδιέξοδα που αντιμετωπίζουν οι κτηνοτρόφοι της Αγρολίδας, εξαιτίας της πολιτικής που ακολουθεί η κυβέρνηση και τόνισε πως ο αγώνας τους πρέπει να γίνει συντονισμένα με τους κτηνοτρόφους της υπόλοιπης χώρας και να συνεχιστεί τις 7 και 8 του Μάρτη. Στην πλατεία του Αγίου Πέτρου οι κτηνοτρόφοι της Αργολίδας, ως ένδειξη διαμαρτυρίας άδειασαν μεγάλες ποσότητες γάλακτος, ενώ το ίδιο έκαναν και έξω από τη νομαρχία στο Ναύπλιο.

Σήμερα τη σκυτάλη του αγώνα παίρνουν οι κτηνοτρόφοι των περιοχών του Διδυμότειχου και της Ορεστιάδας στον Εβρο, οι οποίοι σήμερα το πρωί στις 10 προχωρούν σε συμβολική κατάληψη του Επαρχείου στο Διδυμότειχο. Την κινητοποίηση διοργανώνει η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα της περιοχής, που καλεί τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους με πιο δυναμικές μορφές σε συνδυασμό πάνταμε τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους όλης της χώρας.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org