Πέμπτη 16 Γενάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Στα χαρακώματα του αγώνα πάλι οι αγρότες

Από σήμερα οι αγρότες της Θεσσαλίας ξεκινούν και πάλι τον αγώνα για την επιβίωσή τους, με συγκεντρώσεις, συσκέψεις και περιοδείες στα χωριά. Η απόφαση αυτή πάρθηκε ομόφωνα χτες, στην ευρεία Πανθεσσαλική Σύσκεψη εκπροσώπων των Συντονιστικών Επιτροπών των νομών και χωριών της Θεσσαλίας, που έγινε στη Λάρισα.

Στη σύσκεψη αποφασίστηκε η πολύμορφη αυτή δραστηριότητα να καταλήξει σε θέσεις μάχης με τα τρακτέρ στους δρόμους και τις πλατείες των πόλεων και των χωριών στις 28 Γενάρη 1997. Ταυτόχρονα, θα γίνουν καταλήψεις στα διόδια των Τεμπών και του Μοσχοχωρίου, καθώς και στις σιδηροδρομικές γραμμές.

Στις 4 Φλεβάρη, οι αγρότες θα αποκλείσουν τη Θεσσαλία σε πέντε σημεία.


ΣΕΛ.  19

Κορυφή σελίδας
Διακήρυξη της ΚΕ του ΚΚΕ για τη συμπλήρωση 80 χρόνων από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ