Πέμπτη 12 Ιούνη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις των ΚΟ του ΚΚΕ

Περιοδεία πραγματοποιεί ο Σπ. Στριφτάρης,μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, σήμερα Πέμπτη 12 Ιούνη στο νοσοκομείο ΚΑΤ στις 9.00 π. μ.

  • Η Κομματική Επιτροπή Αρκάδων της Αθήνας του ΚΚΕ καλεί τους φίλους και συντρόφους να πάρουν μέρος στη συγκέντρωση που θα γίνει σήμερα Πέμπτη 12 Ιούνη στις 7.30 μ.μ. στα γραφεία της ΚΟΑ (Κοτοπούλη και Βερανζέρου), με θέμα "Τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και οργανωτικά".
  • Η Επιτροπή Ετεροδημοτών του Νομού Αχαϊας καλεί τα μέλη και τους φίλους του ΚΚΕ που κατάγονται από το Ν. Αχαϊας σε συγκέντρωση - συζήτηση σήμερα Πέμπτη 12 Ιούνη στις 7 μ.μ. στα γραφεία της ΚΟΑ, Κοτοπούλη και Βερανζέρου.
  • Η ΝΕ Φωκίδας του ΚΚΕ διοργανώνει πολιτική συγκέντρωση με θέμα: "Αναθεώρηση της συμφωνίας του Μάαστριχτ - οι επιπτώσεις της στην ελληνική κοινωνία", αύριο Παρασκευή 13 Ιούνη στις 9.00 μ. μ., στην πλατεία Ησαϊα της Αμφισσας και καλεί κάθε προοδευτικό πολίτη να πάρει μέρος. Θα μιλήσει στέλεχος του Κόμματος.
  • Η ΝΕ Κοζάνης του ΚΚΕ διοργανώνει πολιτικές συγκεντρώσεις:

Αύριο Παρασκευή 13 Ιούνη στα Σέρβια στην κεντρική πλατεία στις 9.00 μ. μ. με ομιλητή τον Κώστα Σταμπολίδη,μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Το Σάββατο 14 Ιούνη στην Αιανή στην κεντρική πλατεία στις 8.30 μ. μ. με ομιλητή τον Γιάννη Παττάκη,στέλεχος του ΚΚΕ και μέλος της Πανθεσσαλικής Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών.

  • Οι ΚΟΒ Βορείων Προαστίων της ΚΟ Αττικής διοργανώνουν συνεστίαση το Σάββατο 14 Ιούνη,9.30 μ. μ. στην ταβέρνα "Μάνθος" (πλατεία Κρυονερίου).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ