Σάββατο 25 Δεκέμβρη 2004 - Κυριακή 26 Δεκέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«Ευχαριστούμε για την αλληλεγγύη σας»

Τις ευχαριστίες εκ μέρους της Επιτροπής Αλληλεγγύης στα θύματα των πολιτικών διώξεων στη Γερμανία, εκφράζει προς το ΚΚΕ, τους Ελληνες συντρόφους και συντρόφισσες για την αλληλεγγύη τους προς τα θύματα των διώξεων, με επιστολή του προς το σ. Σωκράτη Παπαδόπουλο, ο Εριχ Πόστλερ. Γράφει:

Αγαπητέ σύντροφε Σωκράτη,

Ευχαριστώ πολύ για το γράμμα σου. Το ότι σήμερα βρίσκεται μόνο ένας από τους συντρόφους μας στη φυλακή, ο Ερβιν Γκαβλ, είναι από τη μεγάλη διεθνή αλληλεγγύη που είχαμε και ιδιαιτέρως από τη δική σας δράση και αλληλεγγύη. Αυτή η διεθνιστική αλληλεγγύη θα συνεχίζεται μέχρι να απελευθερωθεί και ο τελευταίος πολιτικός κρατούμενος. Με συνεχιζόμενες δίκες, όπως ξέρεις, η γερμανική δικαιοσύνη συνεχίζει να «αλέθει στους μύλους» της, σιγά αλλά σταθερά όταν πρόκειται για την αγωνιστική Αριστερά.

Σε παρακαλώ πολύ να μεταβιβάσεις σε όλες τις συντρόφισσες και συντρόφους σου τις θερμές μας ευχαριστίες για όλες τις εκδηλώσεις αλληλεγγύης που εκφράζετε για τους Γερμανούς φίλους και συντρόφους σας. Ξέρουμε ότι μπορούμε να υπολογίζουμε και να πιστεύουμε σε αυτήν την υποστήριξη και αλληλεγγύη. Σας ευχόμαστε ολόψυχα να έχετε πολλές επιτυχίες στους αγώνες σας.

Με αδελφικούς χαιρετισμούς αλληλεγγύης για την Επιτροπή Αλληλεγγύης στα θύματα των πολιτικών διώξεων στη Γερμανία.

Εριχ Πόστλερ

Βερολίνο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ