Παρασκευή 5 Μάρτη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΕΚΛΟΓΕΣ 2004
Θρασύδειλα χτυπήματα!

Θρασύδειλα φασιστοειδή, εκμεταλλευόμενα την παρουσία των δυνάμεων του ΚΚΕ στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Κόμματος στο Πεδίον του Αρεως προχτές βράδυ, «βρώμισαν» με τα συνθήματα και τα λαομίσητα σύμβολά τους το εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ στην περιοχή Φρυγία του Βύρωνα.

Το περιστατικό καταγγέλλουν με δριμύτητα οι ΚΟ Βύρωνα του ΚΚΕ τονίζοντας πως ο λαός της πόλης γνωρίζει ότι το ΚΚΕ είναι άφοβος, αδιάλλακτος και ασυμβίβαστος αντίπαλος κάθε αντιλαϊκής πολιτικής, όπως αυτής που πρεσβεύουν τα φασιστοειδή που το έπραξαν. Γνωρίζουν ακόμα οι Βυρωνιώτες, και όχι μόνο, πως πίσω από κάθε λαϊκή κατάκτηση βρίσκεται το ΚΚΕ. Οι ΚΟ του Βύρωνα καλούν κάθε εργαζόμενο την Κυριακή να δώσει την ψήφο του στο ΚΚΕ, δίνοντας συγχρόνως απάντηση και σε τέτοιου είδους ενέργειες.

Σημειώνεται εδώ πως την περασμένη βδομάδα μέλη της ΚΟ Ζεφυρίου του ΚΚΕ, όταν το πρωί άνοιξαν τα γραφεία, είδαν πως κάποιοι είχαν ξεσπάσει το αντιΚΚΕ μένος τους στη σημαία του Κόμματος, την οποία είχαν αφαιρέσει από τον ιστό της.

Περιστατικά σαν αυτά δείχνουν πως κάποιοι έχουν αρχίσει να χάνουν την ψυχραιμία τους, βλέποντας πως το ΚΚΕ, παρά κι ενάντια στις πολυποίκιλες επιθέσεις που δέχεται - έκφραση των οποίων είναι και τέτοιες ενέργειες - επιμένει, αντέχει και δυναμώνει.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ