Παρασκευή 5 Μάρτη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΚΛΟΓΕΣ 2004
Προεκλογικός μποναμάς

Αλλος ψημένα λουκάνικα και άλλος κάρτες Ιντερνετ. ΠΑΣΟΚ και ΝΔ έχουν επιδοθεί σε ένα ανελέητο κυνηγητό ψήφων. Μοιράζουν ό,τι προϊόν θεωρούν ότι μπορεί να διαμορφώσει το «φιλολαϊκό» ή «νεανικό» προφίλ τους.

Προχτές ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ στις Σέρρες κ. Μπόλαρης μοίραζε ψημένα λουκάνικα στους συνταξιούχους του Β' ΚΑΠΗ. «Αρτος» χωρίς θέαμα. Το θέαμα θα ακολουθήσει μετά τις εκλογές, όταν οι συνταξιούχοι θα πουν το ψωμί - ψωμάκι, ανακαλύπτοντας πως η κοινωνική πολιτική του ΠΑΣΟΚ θα τους έχει αφήσει με εντελώς άδειες τις τσέπες.

Χτες η ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης μοίραζε κάρτες δωρεάν πρόσβασης στο διαδίκτυο, επιχειρώντας να προλάβει να κερδίσει τις εντυπώσεις στο διαγωνισμό για το ποιος κάνει πράξη την κοινωνία των τεχνολογιών και της γνώσης. Με 20 ώρες δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο, επιχειρούν να βάλουν στο χέρι την ψήφο της νέας γενιάς.

Και οι δύο είναι άθλιοι κερδοσκόποι που έχουν βγάλει στο παζάρι την ψήφο του λαού και της νεολαίας, πατώντας πάνω στις αγωνίες και τις αναζητήσεις τους.

Ομως το φαΐ, οι αξιοπρεπείς συντάξεις, η γνώση, οι νέες τεχνολογίες είναι δικαιώματα που η πολιτική του δικομματισμού έβαλε στο σφυρί.

Γι' αυτό στην κάλπη στις 7 του Μάρτη πρέπει να εξαργυρώσουν την οργή μας.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ