Παρασκευή 5 Μάρτη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΚΛΟΓΕΣ 2004
Μαύρισέ τους Ψήφισε ΚΚΕ

Ελληνίδα, Ελληνα ψηφοφόρε! Η ώρα της μεγάλης απόφασης πλησιάζει. Πλησιάζει η ώρα η δική σου, η ώρα της δύναμής σου πλησιάζει. Εργαζόμενε στις πόλεις και την ύπαιθρο, πλησιάζει η 7η Μάρτη και πρέπει να 'χεις σχηματίσει γνώμη για τους υπεύθυνους των δεινών που σε δέρνουν, για να χρησιμοποιήσεις το όπλο σου, την ψήφο σου, για να τους πληρώσεις όπως τους αξίζει.

Ανεργε, ημιαπασχολούμενε, εργάτη, πλησιάζει η ώρα η δική σου, για να πληρώσεις τους δυο μονομάχους όπως τους ταιριάζει, για τη μιζέρια, την ανέχεια και την κακομοιριά που σε δέρνει τόσα χρόνια...

Φτωχή νοικοκυρά! Πλησιάζει η ώρα η δική σου, για να πληρώσεις, όπως τους ταιριάζει, τους υπεύθυνους, που όσο βαθιά κι αν χώσεις το χέρι στην τσέπη, δεν μπορείς να γιομίσεις το καλάθι σου. Τέτοια η αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης με το σιγοντάρισμα της ΝΔ. Πλησιάζει η ώρα που θα πληρώσεις τους δυο μονομάχους, γιατί ο άνεργος άντρας σου, τα παιδιά σου δε βρίσκουν δουλιά. Γιατί ο άρρωστος πατέρας σου και η μάνα σου δεν έχουν γιατρό, ούτε νοσοκομείο να νοσηλευτούν ανθρώπινα. Γιατί, ακόμη, οι συντάξεις πείνας των 300-400 ευρώ, από τη λεηλασία των ασφαλιστικών ταμείων, από τη Νέα Δημοκρατία και την κυβέρνηση σε συνέχεια, προς όφελος του μεγάλου κεφαλαίου, δε φτάνουν για μια αξιοπρεπή, στοιχειώδη ζωή.

Νησιώτες εργαζόμενοι, ναυτεργάτες, πλησιάζει η ώρα της απόφασής σου να πληρώσεις το δικομματισμό όπως του αξίζει. Πλήρωσέ τους και τους δυο για να πονέσουν, για τα εγκλήματά τους σε βάρος του λαού. Μαύρισέ τους, σάρωσέ τους, για όσα έκαμαν στις εργασιακές σχέσεις, για τα ασφάλιστρα σε βάρος όλων των εργαζομένων, προς όφελος των βιομηχάνων, των τραπεζιτών, των εφοπλιστών, της πλουτοκρατίας.

ΜΑΥΡΙΣΕ τους! Και τους δυο. Και ψήφισε το ΚΚΕ, το Κόμμα που μ' όλη τη δύναμή του πάλεψε να μη συμβούν τα χειρότερα στους εργάτες, τους υπαλλήλους, τους μικρομεσαίους αγρότες, τους επαγγελματίες, τους μικροεμπόρους.

ΨΗΦΙΣΕ ΚΚΕ για να το βρεις δίπλα σου πιο ισχυρό, από ποτέ, στις 8 Μάρτη, για να αντιμετωπίσουν τη λαίλαπα που θα εξαπολύσει όποιος απ' τους δυο βγει πρώτος.

ΨΗΦΙΣΕ ΚΚΕ, για όλα τα δικαιώματα του λαού για την Υγεία, την ΠΑΙΔΕΙΑ, την Πρόνοια.

ΨΗΦΙΣΕ ΚΚΕ, για να αντιπαλέψει ο λαός μας πιο δυνατά και αποτελεσματικά, για να επιστρέψουν όλα τα στρατευμένα παιδιά του μέσα στα σύνορα της χώρας. Για να μην πληρώνει ο λαός τα ασήκωτα βάρη που πληρώνει για τους εξοπλισμούς του ΝΑΤΟ.

ΨΗΦΙΣΕ ΚΚΕ, για να αντιπαλέψει ο λαός πιο αποφασιστικά τον ευρωπαϊκό, τον αμερικανικό, τον παγκόσμιο ιμπεριαλισμό.

ΨΗΦΙΣΕ ΚΚΕ!! που βρίσκεται στις πρώτες γραμμές του αγώνα, για την ΕΙΡΗΝΗ, ενάντια στους προληπτικούς πολέμους ενάντια στην ΚΟΥΒΑ, τη ΛΔ ΚΟΡΕΑΣ κι όλων των χωρών του πλανήτη.

Οι λαοί είναι πιο ισχυροί από τον παγκόσμιο ιμπεριαλισμό και θα νικήσουν!

ΨΗΦΙΣΕ ΚΚΕ, για να συμβάλεις σ' αυτή ΤΗ ΝΙΚΗ των λαών.

ΨΗΦΙΣΕ ΚΚΕ, την ελπίδα για το ΛΑΟ, την ανάσα του, την ίδια τη ζωή του.


Νίκανδρος ΚΕΠΕΣΗΣ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Ουστ! Μωρή φωτοτυπία!(2011-10-02 00:00:00.0)
«Κάνουμε την αγανάκτηση δύναμη ανατροπής»!(2011-04-30 00:00:00.0)
Ε, κάντε το!(2009-06-03 00:00:00.0)
Τώρα να δω...(2000-03-22 00:00:00.0)
Τα «θα» του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ(2000-02-17 00:00:00.0)
Με ευθύνη μπροστά στην κάλπη(1996-09-20 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ