Τετάρτη 26 Νοέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
ΛΑΡΙΣΑ
Με τους εργαζόμενους του ΟΣΕ και του ΟΤΕ

Περιοδεία σε εργασιακούς χώρους του ΟΣΕ και του ΟΤΕ στη Λάρισα, πραγματοποίησε, χτες, ο Τάκης Τσιόγκας, βουλευτής Λάρισας του ΚΚΕ.

Στις συζητήσεις που είχε με τους εργαζόμενους, αναφέρθηκε στην ολομέτωπη επίθεση που δέχεται η εργατική τάξη κι όλοι οι εργαζόμενοι της πόλης και του χωριού από την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, την οποία στηρίζουν η ΝΔ και ο ΣΥΝ. Τόνισε την ανάγκη ενίσχυσης του ΚΚΕ στις επικείμενες εκλογές, καλώντας τους εργαζόμενους ν' αναλογιστούν τι πρόκειται να γίνει μετά, αν δε «χτυπηθούν» τα κόμματα του δικομματισμού, με δεδομένο ότι και στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου η κυβέρνηση συνεχίζει την επίθεση για την αφαίρεση εργατικών και, γενικότερα, λαϊκών δικαιωμάτων και κατακτήσεων.

Αναφερόμενος στα 85χρονα του Κόμματος, ο Τάκης Τσιόγκας σημείωσε ότι το ΚΚΕ συνεχίζει τον αγώνα για την υπεράσπιση και τη διεύρυνση των συμφερόντων της εργατικής τάξης, των μικρομεσαίων αγροτών και των άλλων λαϊκών στρωμάτων, ενώ επισήμανε ότι θα μπορούσε να μιλάει κανείς ασταμάτητα για την προσφορά του στο λαό και στην πατρίδα.

«Δύναμη του ΚΚΕ - υπογράμμισε - είναι η επιστημονική γνώση πως η ταξική πάλη θα βγάλει νικητή τον κόσμο της δουλιάς».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ