Τετάρτη 26 Νοέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Περί ρυθμών

Με τις προσδοκίες ότι «κάτι θα μείνει την επόμενη μέρα» για το δημόσιο σύστημα Υγείας και υποσχέσεις για περισσότερες από 3.500 προσλήψεις είχε υπογραφτεί η Οριστική Σύμβαση μεταξύ του υπουργείου Υγείας και της Οργανωτικής Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων (ΟΕΟΑ) «Αθήνα 2004» στις 20.3.2001. Τις προάλλες, μάλιστα, ο υπουργός Υγείας Κ. Στεφανής, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «STAR» (21/11) εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για τους ρυθμούς ανάπτυξης του Εθνικού Κέντρου Αμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) επαναλαμβάνοντας ότι σταδιακά αλλά σύντομα θα εξοπλιστεί με νέα ασθενοφόρα (250) και 35 Κινητές Μονάδες, ενώ θα στελεχωθεί με περίπου 1.000 άτομα, έτσι ώστε να εκσυγχρονιστεί και να καλυφθούν οι ανάγκες των Ολυμπιακών Αγώνων.

Οσον αφορά στις προσλήψεις -πέραν του ότι είναι μειωμένες- όπως πληροφορείται η στήλη θα είναι δεκαοχταμηνίτες συμβασιούχοι. Θα είναι, δηλαδή, με μεροκάματα πείνας, αλλά και πριν προλάβουν να εκπαιδευτούν θα φύγουν.

Οσον αφορά στους ρυθμούς ανάπτυξης αναφέρουμε μόνο το εξής στοιχείο που έχει καταγγείλει επανειλημμένως το σωματείο των εργαζομένων: Οι περιοχές Αττικής, Κορίνθου, Πειραιά καλύπτονται μόνο με 63 οχήματα το πρωί και το απόγευμα, ενώ το βράδυ με τα μισά. Κι ύστερα λέμε, γιατί αργούν τα ασθενοφόρα...


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ