Τετάρτη 26 Νοέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
Πιο δυναμικά, πιο αποφασιστικά!

Στο 46,81% το πανελλαδικό πλάνο

Κατά 46,81% είχε καλυφθεί το πανελλαδικό πλάνο της δίμηνης Οικονομικής Εξόρμησης που προκήρυξε η ΚΕ του ΚΚΕ (Νοέμβρης - Δεκέμβρης) ως τις 24/11, λίγο πριν την «εκπνοή» του πρώτου μήνα της Εξόρμησης. Οι Κομματικές Οργανώσεις της χώρας, μέλη και φίλοι του Κόμματος, εντείνουν τις προσπάθειές τους προσδοκώντας το επόμενο διάστημα να είναι κατά πολύ αποδοτικότερο από πλευράς επίτευξης στόχων. Προσδοκία που εδράζεται στις τεράστιες δυνατότητες που αποδεδειγμένα υπάρχουν, αλλά και στην απήχηση που βρίσκει το κάλεσμα για οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ, έτσι ώστε από καλύτερες θέσεις να συνεχίσει να δίνει τις μάχες του, με κύρια αυτή των επικείμενων βουλευτικών εκλογών.

Με βάση τα ποσοστά κάλυψης πλάνων ως τις 24 Νοέμβρη πρώτη Οργάνωση αναδεικνύεται αυτή της Κρήτης με ποσοστό 56,28%, ακολουθεί η ΚΟ Πειραιά με 54,70%, αμέσως μετά η ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας με 51,48%. Επονται κατά σειρά οι ΚΟ Αθήνας, Εξωτερικού, Θεσσαλίας, Στερεάς, Πελοποννήσου, Αττικής, Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, Θεσσαλονίκης, Βορειοδυτικής Ελλάδας, Δυτικής Μακεδονίας και Αιγαίου.

Η ΚΝΕ έχει καλύψει το 49% του πλάνου της. Η Αχτίδα Καλλιτεχνών το 58,44%, ενώ η ΚΟΒ του «Ριζοσπάστη» το 47,30% και του «902» το 75%.




Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ