Παρασκευή 3 Οχτώβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΕΔΥΕ
Προετοιμασίες για τη 12η Συνδιάσκεψη

Σε γενικές συνελεύσεις προχωρούν οι Ειτροπές Ειρήνης μέλη της Παναθηναϊκής Επιτροπής για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη (ΠΕΔΥΕ), ενόψει της 12ης Συνδιάσκεψης της επιτροπής που θα πραγματοποιηθεί στις 26 του Οκτώβρη. Μια συνδιάσκεψη, η οποία θα αποτελέσει προπομπό για το συνέδριο της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ) που θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 14 - 15 Νοέμβρη.

Τα μέλη των Επιτροπών Ειρήνης της Αθήνας που θα πάρουν μέρος στις συνελεύσεις θα κάνουν απολογισμό και προγραμματισμό της δράσης τους και θα εκλέξουν αντιπροσώπους για την Παναθηναϊκή Συνδιάσκεψη και το Συνέδριο της ΕΕΔΥΕ. Σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα, που έδωσε στη δημοσιότητα το Γραφείο Τύπου της ΠΕΔΥΕ, μέχρι στιγμή γενικές συνελεύσεις έχουν προγραμματίσει:

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Δάφνης την Τετάρτη 8 Οκτώβρη, στις 7.30 μ.μ., στα γραφεία της Επιτροπής Ειρήνης (Δήλου 2).

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Κυψέλης την Κυριακή 12 Οκτώβρη, στις 10.30 π.μ., στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων στην οδό Λέλας Καραγιάννη 14.

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Πατησίων Ριζούπολης, την Κυριακή 12 Οκτώβρη, στις 11 π.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο της Γκράβας (Ταϋγέτου 60).

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Ν. Ηρακλείου την Δευτέρα 13 Οκτώβρη, στις 6.30 μ.μ., στη «Βίλα Στέλλα» (Σοφίας και Γαλήνης).


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ