Παρασκευή 3 Οχτώβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες Κομματικών Οργανώσεων

Στα πλαίσια της Πολιτικής Εξόρμησης του Κόμματος οι ΚΟ σε όλη τη χώρα υλοποιούν ένα πλούσιο πρόγραμμα δράσης. Πιο συγκεκριμένα, για τις επόμενες μέρες:

Στην Αθήνα

-- Σήμερα Παρασκευή, ο Τάκης Τσιόγκας, βουλευτής του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει και θα μιλήσει στους εργάτες του Δήμου Βριλησσίων, στις 5.45 π.μ.

- Σήμερα Παρασκευή στην ΕΥΔΑΠ στα Ιλίσια θα περιοδεύσει, στις 11 π.μ., η Χριστίνα Τσεντούρου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Την Κυριακή 5/10, στις 6 μ.μ., στο Δημαρχείο Μπραχαμίου σε εκδήλωση - παρουσίαση του βιβλίου «Μακρόνησος - Ιστορικός τόπος», θα μιλήσει ο Δημήτρης Γόντικας, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, ενώ θα προλογίσει ο Παναγιώτης Μακρής, επίτιμος δήμαρχος Καισαριανής και Μακρονησιώτης.

- Η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη τη Δευτέρα, 6/10, στις 5.45 π.μ. θα περιοδεύσει και θα μιλήσει στους εργάτες Δήμου Γαλατσίου.

-- Την Τρίτη 7/10, στις 12 το μεσημέρι, ο Γιώργος Πέρρος, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟΑ, θα περιοδεύσει στα τσαγκαράδικα Ταύρου - Μοσχάτου.

- Την Τρίτη, 7/10, ο Στέλιος Λάμπρου, μέλος της ΚΕΟΕ, θα περιοδεύσει στις 9 π.μ. στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

- Την Τετάρτη, 8/10, ο Μήτσος Αρβανιτάκης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στο εργοστάσιο του ΗΣΑΠ στον Πειραιά, στις 9 π.μ.

- Την Πέμπτη, 9/10, ο Σήφης Κωτσαντής, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ θα μιλήσει στις 7 μ.μ. σε πολιτική συγκέντρωση στο Πνευματικό Κέντρο της Νέας Χαλκηδόνας.

Στον Πειραιά

Σήμερα, Παρασκευή

  • Στους συνοικισμούς αυθαιρέτων Σαλαμίνας θα περιοδεύσει η Ελπίδα Παντελάκη, μέλος της ΚΕ.
Στην Αχαΐα

-- Σήμερα Παρασκευή στις 7.30 μ.μ. στον Αλισσό θα μιλήσει ο Ανδρέας Αντωνόπουλος, μέλος του Γραφείου της ΝΕ Αχαΐας του ΚΚΕ.

-- Σήμερα Παρασκευή στις 7.30 μ.μ. στο Συνοικισμό Αιγίου θα μιλήσει ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος του Τμήματος Οικονομίας της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Τη Δευτέρα 6/10, στο Λόγγο Αιγίου θα περιοδεύσει κλιμάκιο της ΝΕ.

Στην Ηλεία

-- Σήμερα Παρασκευή στη συνοικία Δεξαμενή του Πύργου, στις 7 μ.μ. θα περιοδεύσει κλιμάκιο της ΝΕ Ηλείας του ΚΚΕ.

-- Σήμερα Παρασκευή στο Περιστέρι του Δήμου Αμαλιάδας στις 8 μ.μ. θα μιλήσει ο Γ. Καραπάνος.

-- Αύριο Σάββατο 4/10, στη Μανωλάδα στις 7.30 μ.μ. θα περιοδεύσει κλιμάκιο της ΝΕ.

Στην Κέρκυρα

Περιοδεία στα ξενοδοχεία «Χίλτον» και «Ελέα Μπιτς» της Κέρκυρας πραγματοποιεί σήμερα κλιμάκιο της ΝΕ Κέρκυρας του ΚΚΕ με επικεφαλής το γραμματέα Γ. Κουλούρη.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ