Πέμπτη 5 Δεκέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις ΚΟ του ΚΚΕ

-- Η Αχτίδα Χρηματοπιστωτικού Συστήματος του ΚΚΕ καλεί σε συγκέντρωση-συζήτηση, σήμερα, Πέμπτη 5/12 και ώρα 4.30-6.30 μ.μ., στα γραφεία της ΟΤΟΕ (Σίνα και Βησσαρίωνος, 4ος όροφος), με θέματα: «Α) Εκτιμήσεις από τα αποτελέσματα των πρόσφατων νομαρχιακών και δημοτικών εκλογών. Β) Εξελίξεις στο Κυπριακό».

-- Εκδήλωση-συζήτηση οργανώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή Ηρακλείου του ΚΚΕ, σήμερα, Πέμπτη 5/12, στις 8 μ.μ., στην αίθουσα του Τεχνικού Επιμελητηρίου, στην οδό Πρεβελάκη και Γρεβενών γωνία, απέναντι από το «Ξενία», όπου θα συζητηθούν τα συμπεράσματα από την πρόσφατη μάχη των δημοτικών και νομαρχιακών εκλογών και οι εξελίξεις γύρω από την Κύπρο και το απαράδεκτο «σχέδιο Ανάν». Ομιλητής θα είναι ο Τηλέμαχος Δημουλάς, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 84 χρόνων από την ίδρυση του ΚΚΕ, η ΝΕ Καβάλας του Κόμματος διοργανώνει εκδήλωση-συνεστίαση, αύριο, Παρασκευή 6 του Δεκέμβρη στο κέντρο «ΚΑΒΑΛΙΩΤΙΣΣΑ». Η ώρα έναρξης της εκδήλωσης είναι 9 μ.μ. και η τιμή κατ' άτομο 13 ευρώ. Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ. 2510-221936.

-- Συνεστίαση προς τιμήν των 84 χρόνων ηρωικής ζωής και δράσης του ΚΚΕ διοργανώνει η ΝΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, το Σάββατο 7 του Δεκέμβρη, στο Δημοτικό Πάρκο Αγρινίου, στις 8.30 μ.μ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει χορό με το μουσικό συγκρότημα «Μινόρε» και έκθεση φωτογραφίας με στιγμές από την ιστορία του Κόμματος. Επίσης, το Κόμμα θα προσφέρει στο γλέντι κρασί δωρεάν.

-- H NE Ζακύνθου του ΚΚΕ καλεί σε εκδήλωση- συζήτηση με θέμα «Οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και η πάλη ενάντια στον ιμπεριαλισμό και στις καπιταλιστικές αναδιαρθρώσεις», που θα γίνει την Κυριακή 8 του Δεκέμβρη στις 7 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του νησιού. Θα μιλήσει το μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ Κώστας Μπάτσικας.

-- Την Κυριακή 8 του Δεκέμβρη και ώρα 11 π.μ., θα πραγματοποιηθεί στη Στουτγκάρδη της Γερμανίας συγκέντρωση-συζήτηση φίλων του ΚΚΕ, στην οποία θα γίνει παρουσίαση-ανάλυση όλων των επίκαιρων πολιτικών γεγονότων.

-- Η Αχτίδα Βιομηχανίας της ΚΟΑ του ΚΚΕ καλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει τη Δευτέρα, 9/12, στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα της ΚΟΑ, Κοτοπούλη και Βερανζέρου, με αφορμή τα 84 χρόνια από την ίδρυση του ΚΚΕ και το ρόλο που καλείται να παίξει η εργατική τάξη στη συγκρότηση του αντιιμπεριαλιστικού αντιμονοπωλιακού δημοκρατικού μετώπου πάλης για τη λαϊκή εξουσία. Ομιλητής θα είναι ο Μ. Αρβανιτάκης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ