Πέμπτη 18 Ιούλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
Χωρίς κουκούλα...

«

Χριστέ μου, αγάπησα την Αστυνομία!» έγραφε προχτές «αστήρ» της «χαχανοδημοσιογραφίας», γνωστός, μεταξύ άλλων, για τις σχέσεις του με το (εκσφενδονιζόμενο)... γιαούρτι.

Και τι εκπροσωπεί η «17Ν»; Μα «όλα τα βασικά συστατικά μιας συγκεκριμένης ιδεολογίας» που διακηρύσσει τον «αντικαπιταλισμό, τον αντιαμερικανισμό, το αντικατεστημένο», έγραψε άλλος «αστήρ» της δημοσιογραφίας, που η τελευταία του «ηρωική» πράξη (μετά την εκτόξευση του μπουκαλιού κατά του διαιτητή στο γήπεδο) ήταν ότι «συγκαθόρισε» τη «γραμμή» του ΠΑΣΟΚ με το «βομβιστή κατά τη διάρκεια της χούντας» Σημίτη, στα Δολιανά...

***

Αυτός ο συγκεκριμένος, δε, (ονόματι Πρετεντέρης) είχε και μια ακόμα ενδιαφέρουσα παράγραφο σε αυτό το ίδιο άρθρο του: «Ξέρω - έγραφε («Βήμα», 14/7/2002) - καμιά τριανταριά δημοσιογράφους και αρκετούς πολιτικούς και πανεπιστημιακούς που έκαναν και κάνουν δημόσια καριέρα αναμασώντας καθημερινά τις αρλούμπες που έγραφε η "17Ν" στις προκηρύξεις της»!

Αραγε, να διέλαθε της Αντιτρομοκρατικής η προθυμία του «πληροφοριοδότη» να καταδώσει άτομα «συγκεκριμένης ιδεολογίας» που «θυμίζουν» λίγο από «17Ν»;..

***

Κάτι τέτοιοι τύποι, λοιπόν, που είναι και «αριστεροί μέχρι το κόκαλο» (υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη περί τούτου από τη διασύνδεσή τους με την ΠΑΣΟΚοεξουσία;), αποτελούν ένα τυπικό δείγμα των κουκουλοφόρων που κυκλοφορούν ανάμεσά μας, χωρίς κουκούλες.

Χαίρονται με τις εξελίξεις περί την «17Ν», όχι γιατί εξαρθρώθηκε (;) το δολοφονικό παραμάγαζο, αλλά γιατί βρήκαν την ευκαιρία να ρουφιανεύουν - με το νόμο πλέον!

Κάνουν ό,τι ακριβώς και τα φασιστοειδή τύπου Βορίδη, ή οι κοινοβουλευτικοί άνδρες του «μεγέθους» του κ. Καμμένου, που βγαίνουν στα τηλεπαράθυρα για να αναλύσουν τη διασύνδεση της τρομοκρατίας με την Αριστερά και την ιδεολογία της!

Αυτοί οι τύποι έχουν και φίλους. Οπως ο κ. Σημίτης και ο κ. Λαλιώτης. Να τους χαίρονται, λοιπόν, οι φίλοι τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ