Πέμπτη 18 Ιούλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
Να φύγει ... ο «Δράκος» της ΔΕΗ

Σήμερα Πέμπτη, ώρα 7.30 μ.μ., πραγματοποιείται πικετοφορία της ΔΑΣ

Πικετοφορία οργανώνει σήμερα Πέμπτη, ώρα 7.30 το απόγευμα, η ΔΑΣ Κερατσινίου με υποψήφιο δήμαρχο τον Δημήτρη Μουρίκη, από την πλατεία Κύπρου (Δημαρχείο) με κατάληξη στη Χαραυγή(περιοχή του εργοστασίου της ΔΕΗ στο Κερατσίνι). Κι αυτό, στην προσπάθειά της να ενημερώσει τους κατοίκους του Δήμου ότι χτες, 17 Ιούλη, έληξε η προθεσμία επαναλειτουργίας της ΔΕΗ, με βάση το πρωτόκολλο Συνεργασίας που υπογράφτηκε από το ΥΠΕΧΩΔΕ, τη ΔΕΗ και το Δήμο Κερατσινίου.

Η ΔΑΣ, σταθερή στις θέσεις της, που οι δυνάμεις της πρωτοστάτησαν να κλείσει το 1981 ο «Δράκος», ενάντια στην επαναλειτουργία το 1986, καλεί τους Κερατσινιώτες να αντιδράσουν και να αντισταθούν, ώστε να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα απομάκρυνσης με την εξασφάλιση των εργαζομένων και να γίνουν έργα ανάπλασης της περιοχής.

Οπως προειδοποιεί με σχετική ανακοίνωσή της η ΔΑΣ, που υπογράφει ο υποψήφιος δήμαρχος Κερατσινίου, Δημήτρης Μουρίκης: «Κυβέρνηση και ΔΕΗ δεν είναι διατεθειμένοι να σεβαστούν την υπογραφή τους» για απομάκρυνση. Ενώ η τρίχρονη αδιαφορία και η απραξία του σημερινού δημάρχου κ. Μελά και η τακτική του αποδυνάμωσαν το πάγιο αίτημα των δημοτών για την οριστική απομάκρυνση του εργοστασίου.

Ετσι, καλούνται οι Κερατσινιώτες, στις εκλογές του Οκτώβρη, με την ψήφο τους να καταδικάσουν αυτούς που εκτελούν τις κυβερνητικές εντολές και να στηρίξουν τη ΔΑΣ με υποψήφιο δήμαρχο τον Δημήτρη Μουρίκη που αγωνίζονται ενάντια σ' αυτές τις αντιλαϊκές επιλογές.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ