Πέμπτη 18 Ιούλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ - Π. ΡΑΦΤΗ
Υποψήφιος δήμαρχος ο Ανδρέας Συλλελόγλου

Ο Ανδρέας Συλλελόγλου θα είναι υποψήφιος δήμαρχος για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Οκτώβρη στο Δήμο Μαρκόπουλου - Πόρτο Ράφτη, ενώ πρόσφατα σε πλατιά σύσκεψη της Δημοκρατικής Ενότητας, συζητήθηκαν τα θέματα της μάχης των εκλογών και εκλέχθηκε νέα Γραμματεία.

Η Δημοκρατική Ενότητα, επισήμανε ο Ανδρ. Συλλελόγλου, καλεί τους δημότες «ξεπερνώντας προσωπικές επιφυλάξεις και προκαταλήψεις να δώσουν, με τη συμμετοχή τους στον ανεξάρτητο τρίτο πόλο που δημιουργείται, ελπίδα στο λαό. Ηδη - συνέχισε - η "συνάντηση" της αριστερής πρότασης στο Δήμο με ανεξάρτητες, ανένταχτες προσωπικότητες του Δήμου μας έρχεται να ταράξει τα νερά και να αλλάξει του συσχετισμούς σε όφελος και του Μαρκόπουλου και του Πόρτο Ράφτη».

Και ο υποψήφιος δήμαρχος κατέληξε: «Μπορούμε να συσπειρώσουμε το σύνολο των δημοτών σε ένα πλατύ, ενωμένο, διεκδικητικό και δημοκρατικό κίνημα στο Δήμο μας, σε μια φιλολαϊκή κατεύθυνση κόντρα στις κυβερνητικές επιλογές στην ΤΑ και τις επιταγές της ΕΕ, που της στερούν θεσμοθετημένους πόρους και τη στρέφουν στην ολοκληρωτική ιδιωτικοποίηση σε βάρος των συμφερόντων της τοπικής κοινωνίας».

Στη σύσκεψη της Δημοκρατικής Ενότητας παραβρέθηκαν και χαιρέτισαν, μεταξύ άλλων, ο Γ. Βασίλαρος νομαρχιακός σύμβουλος με τη ΝΑΣ, ο δημοτικός σύμβουλος με την Ενωτική Πρωτοβουλία Χρ. Φράγκος, εκπρόσωπος του Παραρτήματος της ΠΕΑΕΑ, καθώς και εκπρόσωποι μαζικών φορέων και προσωπικότητες της περιοχής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ