Σάββατο 6 Ιούλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«ΔΡΑΣΗ: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2003»
Επιτροπές σε Τρίκαλα και Καρδίτσα

Επιτροπές «Δράση: Θεσσαλονίκη 2003» συγκροτήθηκαν στα Τρίκαλα και στην Καρδίτσα, σε συσκέψεις εκπροσώπων φορέων των δύο νομών. Στις επιτροπές συμμετέχουν εκπρόσωποι του συνδικαλιστικού κινήματος των εργαζομένων, των αγροτών, των επαγγελματοβιοτεχνών κι εμπόρων, της νεολαίας, του αντιιμπεριαλιστικού φιλειρηνικού κινήματος και παράγοντες των δύο νομών.

Τη σύσκεψη στα Τρίκαλα, που έγινε στο «Φρούριο», διοργάνωσε το Συνδικάτο Οικοδόμων και η επιτροπή που συγκροτήθηκε απαρτίζεται από 14 μέλη που είναι: Β. Οικονόμου, γραμματέας της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών κι Εμπόρων, Κ. Πλιάτσικας, μέλος του ΔΣ της ΓΣΕΒΕΕ, Δ. Κάντζιος, γραμματέας Σωματείου Ψυκτικών, Ευαγ. Καλύβας, γραμματέας Συνδέσμου Ηλεκτρολόγων, Θ. Μούτος, γραμματέας της ΕΛΜΕ, Κ. Παπαγεωργίου, πολιτικός μηχανικός, Κ. Αναγνωστόπουλος, πρόεδρος του Συνδικάτου Οικοδόμων, Ιωαν. Μπλάνας, γραμματέας Συνδικάτου Οικοδόμων, Κ. Τσιτσιάς, αντιπρόεδρος Επιτροπής Ειρήνης, Δ. Αρμάγος, πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Εργοστασίου Γάλακτος, Β. Ζυγολίκας, μηχανικός Εμπορικού Ναυτικού - μέλος της ΠΕΜΕΝ, Σ. Χατζής, πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στην Ενωση Αγροτικών Συλλόγων, Ντίνα Τσούβα, πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών, Ν. Δούκας, συνδικαλιστής στη ΔΕΗ.

- Στην Καρδίτσα τη σύσκεψη, όπου συγκροτήθηκε η Επιτροπή «Δράση: Θεσσαλονίκη» 2003, συγκάλεσε η Επιτροπή Ειρήνης και συμμετείχαν ο δήμαρχος Καρδίτσας Χρ. Τέγος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Απ. Πίτσαβος, ο δήμαρχος Ταμασίου Β. Μόσχος, οι υποψήφιοι δήμαρχοι Παμίσου Β. Κρανιάς και Καλιφωνίου Ανασ. Ζάχος, εκπρόσωποι του Εργατικού Κέντρου, της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων, της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών κι Εμπόρων του Συλλόγου Γυναικών, του Συνδικάτου Οικοδόμων, του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων, της ΠΕΑΕΑ, της Ενωσης Λογιστών κ.ά.

Συνάντηση με την «Πρωτοβουλία Γένοβα 2001»


Το Γραφείο Τύπου της Κίνησης «Δράση: Θεσσαλονίκη 2003» σε χτεσινό Δελτίο Τύπου επισημαίνει ότι «πραγματοποιήθηκε σήμερα (χτες) 5-7-02 συνάντηση αντιπροσωπείας της κίνησης "Δράση: Θεσσαλονίκη 2003" και της επιτροπής "Πρωτοβουλία Γένοβα 2001".

Στη συνάντηση ανταλλάγησαν απόψεις και εξετάστηκαν οι δυνατότητες συντονισμού και κοινής δράσης για το επόμενο χρονικό διάστημα μέχρι τη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ στη Θεσσαλονίκη τον Ιούνιο του 2003».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ