Σάββατο 4 Νοέμβρη 2023 - Κυριακή 5 Νοέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΠΟΛΕΜΟΣ - ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ
ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Μεγάλο πολιτικό άνοιγμα για τη στήριξη του Παλαιστινιακού λαού

Συνεχίζουν οι Οργανώσεις Αττικής του ΚΚΕ το πλατύ πολιτικό άνοιγμα με εκδηλώσεις, συσκέψεις, περιοδείες και εξορμήσεις, καλώντας τον λαό να εκφράσει ακόμα πιο μαζικά την αλληλεγγύη του στον Παλαιστινιακό λαό.

Σάββατο 4 Νοέμβρη

-- Στις 6 μ.μ. οι ΚΟ Αγίου Δημητρίου καλούν στο Δημοτικό Θέατρο Αγίου Δημητρίου «Μελίνα Μερκούρη». Θα μιλήσει ο Χρήστος Κατσώτης, βουλευτής και μέλος της ΚΕ. Θα ακολουθήσει προβολή ταινίας.

-- Στις 6.30 μ.μ. οι ΚΟ Κολωνού - Σεπολίων καλούν σε εκδήλωση στην αίθουσα εκδηλώσεων της 4ης Δημοτικής Κοινότητας (Λένορμαν και Αλεξανδρείας). Θα μιλήσει ο Κώστας Παπαδάκης, ευρωβουλευτής και μέλος της ΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ. οι ΚΟ 7ου Διαμερίσματος καλούν στο Πολυδύναμο Κέντρο (Πανόρμου 59). Θα μιλήσει ο Λευτέρης Νικολάου, ευρωβουλευτής του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. οι ΚΟ Χαλανδρίου καλούν στην αίθουσα εκδηλώσεων του δήμου. Θα μιλήσει η Βαγγελιώ Πλατανιά, μέλος της ΚΕΟΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ. η ΚΟ Αλίμου καλεί στην αίθουσα του Β' ΚΑΠΗ (Ελευθερίου Βενιζέλου 17). Θα μιλήσει η Σεμίνα Διγενή, βουλευτής του ΚΚΕ.

Δευτέρα 6 Νοέμβρη

-- Στις 7 μ.μ. η ΤΟ Δικαιοσύνης στην αίθουσα 3ου ορόφου της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20). Θα μιλήσει ο Κώστας Παπαδάκης.

Τρίτη 7 Νοέμβρη

- Στις 6.30 μ.μ. οι ΚΟ Alpha Bank και ΕΤΕ διοργανώνουν σύσκεψη στο cafe της «Σύγχρονης Εποχής». Θα μιλήσει ο Νίκος Αγογλωσσάκης, μέλος της ΤΕ Χρηματοπιστωτικού.

Στη Θεσσαλονίκη

Σάββατο 4 Νοέμβρη

-- Στις 6.30 μ.μ. σύσκεψη στην Αίθουσα Κοινοτικού Συμβουλίου Χορτιάτη, με ομιλητή τον Αριστείδη Θάνο, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Κυριακή 5 Νοέμβρη

-- Στις 11.30 π.μ. σύσκεψη στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς, στην πλατεία Σκρα, με ομιλητή τον Δημήτρη Παπατολίδη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 12 μ. σύσκεψη στην αίθουσα εστιατορίων «Κάππα 2000» στην Περαία, με ομιλητή τον Κώστα Ιντζέ, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Δευτέρα 6 Νοέμβρη

-- Στις 7 μ.μ., σύσκεψη - συζήτηση στο καφέ «Πρίγκιπος», με ομιλητή τον Δημήτρη Πέσιτς, δημοσιογράφο του «Ριζοσπάστη».

-- Στις 7 μ.μ., σύσκεψη - συζήτηση στο πρώην δημαρχείο Τριλόφου, με ομιλητή τον Αριστείδη Θάνο, μέλος του Γραφείου Περιοχής της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Σε άλλες πόλεις

Σάββατο 4 Νοέμβρη

-- Στις 7 μ.μ. οι ΚΟ Κύμης - Αλιβερίου - Αυλωναρίου πραγματοποιούν σύσκεψη στο Κτήμα Κέκη. Θα χαιρετίσει ο Κώστας Κέκης, δημοτικός σύμβουλος Κύμης - Αλιβερίου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», και η κεντρική ομιλία θα γίνει από τον Γιώργο Μαρίνο, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτή Εύβοιας.

Κυριακή 5 Νοέμβρη

-- Στις 6 μ.μ. σύσκεψη της ΚΟΒ Εκπαιδευτικών Χανιών και προβολή ταινίας για την Παλαιστίνη, στα γραφεία του Κουμπέ. Θα μιλήσει η Μαρία Γιαννάκη, μέλος της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ.

Τρίτη 7 Νοέμβρη

-- Στις 6.30 μ.μ. η Τομεακή Οργάνωση Λάρισας στο αμφιθέατρο «Κατσίγρα» της Ιατρικής σχολής. Θα μιλήσει ο Ελισαίος Βαγενάς, μέλος της ΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ του ΚΚΕ.

Τετάρτη 8 Νοέμβρη

-- Στις 7 μ.μ. οι ΚΟ Χαλκίδας, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας (Φριζή 10). Θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ