Πέμπτη 2 Μάρτη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πολιτική εξόρμηση για το 20ό Συνέδριο του ΚΚΕ

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις ΚΟ του ΚΚΕ, στο πλαίσιο της πολιτικής εξόρμησης με θέμα τις Θέσεις της ΚΕ για το 20ό Συνέδριο, με ομιλητές στελέχη του Κόμματος.

Στην Αττική προγραμματίζονται οι παρακάτω εκδηλώσεις:

  • Σήμερα, Πέμπτη:

-- Στις 12 μ., στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, στην αίθουσα 209, θα μιλήσει ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής.

-- Στη 1 μ.μ., στην ΑΣΟΕΕ, στην αίθουσα Δ 12, θα μιλήσει ο Γιώργος Καλύβας, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ.

-- Στις 2 μ.μ., στο Παν/μιο Πειραιά, στο πορτοκαλί αμφιθέατρο, θα μιλήσει ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ., η ΚΟΒ Λογοτεχνών καλεί σε σύσκεψη στο Στέκι Πολιτισμού & Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ (Τροίας 36, κοντά στην πλ. Βικτωρίας)

  • Την Κυριακή 5 Μάρτη:

-- Στις 11 π.μ., οι ΚΟ Εμπορίου καλούν στην αίθουσα του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων (Αγ. Φιλοθέης 5β πλ. Συντάγματος). Θα μιλήσει ο Γιώργος Σκιαδιώτης, μέλος της ΚΕ.

--Στις 11 π.μ., στην Αρτέμιδα, στο Γυάλινο κτίριο - αίθουσα «Ξενοφών» (5η στάση Βραυρώνας), θα μιλήσει ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ., στο Χαϊδάρι, στην αίθουσα εκδηλώσεων του δήμου, θα μιλήσει η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 11.30 π.μ., η ΚΟΒ Τηλεπικοινωνιών 1 καλεί στο Στέκι της ΚΝΕ με ομιλήτρια την Αθηνά Τσάμη, μέλος της ΕΠ Αττικής.

  • Τη Δευτέρα 6 Μάρτη:

-- Στις 7.30 μ.μ., στο Αιγάλεω, στο Πνευματικό κέντρο «Γιάννης Ρίτσος», θα μιλήσει ο Δημήτρης Αρβανιτάκης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ.

Σε άλλες πόλεις
  • Σήμερα, Πέμπτη:

-- Στις 7 μ.μ., στο Αργος, στο Εργατικό Κέντρο, θα μιλήσει ο Νίκος Κουτουμάνος, Γραμματέας της ΕΠ Πελοποννήσου.

-- Στις 6 μ.μ., στη Σάμο, σε εκδήλωση της ΤΟ Σάμου της ΚΝΕ, στο κτίριο της Εμπορικής Σχολής (αίθουσα Α4), θα μιλήσει ο Θάνος Μπίμπας, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ., η ΚΟΒ Βότση Κ. Μακεδονίας καλεί σε σύσκεψη στα γραφεία της, με ομιλητή τον Θάνο Αριστείδη, μέλος της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας.

-- Στις 12.30 μ.μ., σε περιοδεία στο «Μαμάτσειο» Νοσοκομείο Κοζάνης, θα μιλήσει η Κατερίνα Λιάκου, μέλος της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας.

-- Στις 7.30 μ.μ., στην Κοζάνη, σε συγκέντρωση στην αίθουσα Δημοτικής Κοινότητας Αιανής, θα μιλήσει ο Κώστας Χατζηδαμιανός, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας.

-- Στις 12 μ., σε σύσκεψη σπουδαστών στο ΤΕΙ Λάρισας, θα μιλήσει ο Γ. Παντελίδης, μέλος της ΕΠ Θεσσαλίας του ΚΚΕ.

-- Στη συνοικία Αγ. Νικολάου της Καρδίτσας, στο κατάστημα «Κοντοζήση», θα μιλήσει ο Α. Χαλάτσης, μέλος της ΕΠ Θεσσαλίας του ΚΚΕ.

-- Στη 1 μ.μ., σε περιοδεία στη ΒΙΠΕ Σερρών, θα μιλήσει ο Χρήστος Αγγελάκης, μέλος της ΤΕ Σερρών.

  • Αύριο, Παρασκευή:

-- Στις 10 π.μ., σε περιοδεία στις Σέρρες, στο εργοστάσιο ΠΑΝΜΕΤΑΛ, θα μιλήσει ο Χρήστος Αγγελάκης, μέλος της ΤΕ Σερρών.

-- Στις 6.30 μ.μ., η ΚΟΒ Ανω Πόλης - Καλλιθέας Κ. Μακεδονίας καλεί σε σύσκεψη στα γραφεία της, με ομιλητή τον Αριστείδη Θάνο, μέλος της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας.

-- Στις 7 μ.μ., στη Λάρισα, στο μπαράκι του Μύλου, σε σύσκεψη γυναικών της ΚΟΒ Ιπποκράτη - Αμπελοκήπων, θα μιλήσει η Ρούλα Ξιφαρά, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Λάρισας του ΚΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ., σε σύσκεψη στη συνοικία Φαναρίου της Καρδίτσας, στο καφενείο του Αντάρα, θα μιλήσει η Χ. Μπεκιάρη, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ.

-- Στις 6 μ.μ., σε σύσκεψη στο Ρούσσο Καρδίτσας, θα μιλήσει η Χ. Κούτρα, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση με ομιλία στην Τσαριτσάνη.

-- Στις 7.30 μ.μ., σε σύσκεψη στα γραφεία της ΚΟΒ Ποντοκώμης Κοζάνης, θα μιλήσει ο Κώστας Χατζηδαμιανός.

  • Το Σάββατο 4 Μάρτη:

-- Στον Αλμυρό Βόλου, στο χώρο του Δημαρχείου θα μιλήσει ο Βασίλης Μεταξάς, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Θεσσαλίας.

-- Στις 7 μ.μ., στην Κοζάνη, σε σύσκεψη στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Τρανοβάλτου, θα μιλήσει ο Γιάννης Μητσιάκος, μέλος της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ