Πέμπτη 11 Απρίλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΔΙΕΘΝΗ
Συγκεντρώσεις αλληλεγγύης
  • Η Επιτροπή Ειρήνης Ηλιούπολης και η αντιπολεμική κίνηση διοργανώνουν αύριο Παρασκευή πικετοφορία από το άγαλμα της Ειρήνης, στις 7 μ.μ, έως το μουσείο της Εθνικής Αντίστασης, όπου θα ακολουθήσουν ομιλίες.
  • Συγκέντρωση αλληλεγγύης στο μαρτυρικό παλαιστινιακό λαό, διοργανώνουν, σήμερα Πέμπτη 11/4/2002 και ώρα 6.30 μμ στο χώρο του 6ου Δημοτικού Σχολείου, ο Δήμος Περάματος, η Εστία της Γυναίκας και ο Σύλλογος Δασκάλων (Αντιπολεμική Επιτροπή).
  • Με πρωτοβουλία του Δήμου Ιεράπετρας Λασιθίου και συμμετοχή πολιτικών κομμάτων και μαζικών φορέων, διοργανώνεται σήμερα Πέμπτη 11 του Απρίλη, στις 8 μ.μ., στην πλατεία έξω από το Δημαρχείο αντιιμπεριαλιστική - αντιπολεμική συγκέντρωση συμπαράστασης στον παλαιστινιακό λαό.
  • Συλλαλητήριο αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό διοργανώνει σήμερα, Πέμπτη 11 του Απρίλη, μπροστά στο δημαρχείο του Ρεθύμνου, η Ρεθυμνιώτικη Επιτροπή Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό (συμμετέχουν ο Δικηγορικός Σύλλογος, ο Ιατρικός Σύλλογος, το Εργατικό Κέντρο, η ΕΛΜΕΡ, ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών, η Ενωση Αγροτικών Συνεταιρισμών, το Συνδικάτο Οικοδόμων, το Στέκι Μεταναστών, η Ενωση Γυναικών Ελλάδας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ρεθύμνου, η Πρωτοβουλία Γένοβα 2001, η Νεανική Δράση για την Ειρήνη, η Ομοσπονδία Προστασίας Δανειοληπτών Ελλάδας, ο Σύλλογος Μεταπτυχιακών Φοιτητών, η Αριστερή Ενωτική Παρέμβαση και η Αντιπολεμική Κίνηση).
  • Σε συλλαλητήριο συμπαράστασης και αλληλεγγύης προς τον Παλαιστινιακό λαό σήμερα Πέμπτη, 11 του Απρίλη, στις 7 μ.μ., στο άγαλμα του Μαρδοχαίου Φριζή (κοντά στη ΔΟΥ Χαλκίδας) καλούν οι σπουδαστικοί σύλλογοι ΣΔΟ και ΣΤΕΦ του ΤΕΙ Χαλκίδας, η ΕΛΜΕ Ευβοίας, η Επιτροπή Ειρήνης Χαλκίδας, η Νεανική Δράση για την Ειρήνη, καθώς και οι Δήμοι Χαλκίδας και Ν. Αρτάκης.
  • Η Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη, η ΑΔΕΔΥ, το Εργατικό Κέντρο Σερρών, η ΕΛΜΕΣ και ο Σύλλογος Δασκάλων του νομού Σερρών, καλούν τους κατοίκους των Σερρών να μετάσχουν στην εκδήλωση διαμαρτυρίας για την επίθεση του Ισραήλ και υποστήριξης του αγώνα των Παλαιστινίων σήμερα, Πέμπτη 11 του Απρίλη, στις 8.30 μ.μ., στην πλατεία Ελευθερίας.
  • Η ΟΒ Δεσφίνας της ΚΝΕ διοργανώνει το Σάββατο 13 του Απρίλη, στις 7.30, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμφισσας, εκδήλωση συμπαράστασης στον αγωνιζόμενο λαό της Παλαιστίνης.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ