Τρίτη 11 Ιούλη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συσκέψεις Οργανώσεων του ΚΚΕ

Σήμερα, Τρίτη:

-- Στις 8 μ.μ., στο Αργος («Retro Restaurant»). Θα μιλήσει η Βασιλική Γκιόκα, μέλος του Γραφείου Περιοχής της ΕΠ Πελοποννήσου και Γραμματέας της ΤΕ Αργολίδας. Θα παρέμβει η Ναυσικά Μπαβελή, υποψήφια δήμαρχος Αργους - Μυκηνών με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

-- Στις 8 μ.μ. η ΤΟ Ανατολικής Θεσσαλονίκης, στο Δημοτικό αναψυκτήριο «Η Αρετσου». Θα μιλήσει ο Γιάννης Δελής, βουλευτής του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι.

Αύριο, Τετάρτη:

-- Στις 8 μ.μ., η ΚΟ Γαλατσίου στην Πλατεία Ελευθερίας (Παπαφλέσσα & Πανδώρας 32). Θα μιλήσει ο Νίκος Ρεμπάπης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 8 μ.μ. στο Ναύπλιο («Sequoia Seaside»). Θα μιλήσει ο Ναπολέων Μπουρδάκος, μέλος της ΤΕ Αργολίδας.

-- Στις 8 μ.μ., η ΤΟ Ανατολικής Θεσσαλονίκης στα γραφεία του ΚΚΕ στην Περαία. Θα μιλήσει ο Γιώργος Σοφιανός, μέλος του ΤΓ Ανατολικής Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ.

Την Πέμπτη 13 Ιούλη:

-- Στις 7.30 μ.μ. η ΚΟ Ιδιωτικής Εκπαίδευσης Αττικής, στο Μεζεδοπωλείο «Γράδο» (Πανδοσιάς 15 Λαμπρινή). Θα μιλήσει η Αιμιλία Τρουλλινού, μέλος του ΤΓ της ΤΕ Εκπαιδευτικών.

-- Στις 8 μ.μ., η ΚΟ Εκπαιδευτικών Μεσογείων - Λαυρεωτικής, στο καφέ «Calma Coast» (Κεστέκογλου 9-11). Θα μιλήσει η Βαγγελιώ Πλατανιά, μέλος της ΚΕΟΕ και του Γραφείου Περιοχής της ΚΟ Αττικής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ