Τρίτη 11 Ιούλη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις ενόψει των τοπικών εκλογών

Σήμερα Τρίτη

-- Στις 8 μ.μ. η ΚΟ Χολαργού - Παπάγου, στο δημαρχείο Χολαργού (1ος όροφος, μπαλκόνι της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου). Θα μιλήσει ο Θανάσης Τζίμας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα παρέμβει ο Αντώνης Ρεκλείτης, υποψήφιος δήμαρχος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», ενώ θα γίνει και παρουσίαση υποψήφιων δημοτικών συμβούλων.

-- Στις 8.30 μ.μ. η ΤΕ Θεσπρωτίας του ΚΚΕ, στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΔΣ στο δημαρχείο της Ηγουμενίτσας. Θα μιλήσει ο Γιώργος Πρέντζας, υποψήφιος περιφερειάρχης Ηπείρου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Παρέμβαση στην εκδήλωση θα κάνει ο Δώρης Δήμας, υποψήφιος δήμαρχος Ηγουμενίτσας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Αύριο Τετάρτη

-- Στις 8 μ.μ. η ΤΕ Μεσσηνίας, στην Καλαμάτα στο Πάρκο ΟΣΕ (αναψυκτήριο). Θα μιλήσουν οι Δημήτρης Οικονομάκος, υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και Νίκος Κουτουμάνος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα παρουσιαστούν οι πρώτοι υποψήφιοι με τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Περιφέρεια Πελοποννήσου για τη Μεσσηνία και στον δήμο Καλαμάτας.

-- Στις 8 μ.μ. η «Λαϊκή Συσπείρωση» Περιστερίου, στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (θεατράκι ΟΤΕ). Θα μιλήσει ο Γιώργος Σιδέρης, υποψήφιος δήμαρχος Περιστερίου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

-- Στις 8 μ.μ. η ΤΟ Ανατολικής Θεσσαλονίκης, στο μπαλκόνι του Εμπορικού Κέντρου Θέρμης «Πόλις Ελξης». Θα μιλήσει ο Φάνης Καρκατζούνης, υποψήφιος δήμαρχος Θέρμης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Θα παρουσιαστούν υποψήφιοι από τη Δημοτική Ενότητα Θέρμης.

Πέμπτη 13 Ιούλη

-- Στις 8 μ.μ., οι ΚΟ Πετρούπολης, στο Πνευματικό Κέντρο Πετρούπολης (Μπουμπουλίνας 59 & Διάκου Αθανασίου). Θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης, υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και ο Βαγγέλης Σίμος, υποψήφιος δήμαρχος Πετρούπολης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Θα παρουσιαστούν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι.

-- Στις 8 μ.μ. οι ΚΟ Αγ. Αναργύρων - Καματερού, στον κινηματογράφο «Μαρία Ελενα» (Αγ. Παρασκευής 40). Θα μιλήσουν η Βιβή Δάγκα, βουλευτής Δυτικού Τομέα Αθηνών του ΚΚΕ, και ο Θοδωρής Σκολαρίκος, υποψήφιος δήμαρχος Αγίων Αναργύρων - Καματερού με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Θα παρουσιαστούν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι.

-- Στις 8 μ.μ., η ΚΟ Ιλίου, στην αίθουσα Δημαρχείου Ιλίου. Θα μιλήσουν η Σπυρέτα Παναγή, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής, Γραμματέας του Δυτικού Τομέα, και ο Νίκος Σταματόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Ιλίου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Παρασκευή 14 Ιούλη

-- Στις 8 μ.μ. οι ΚΟ Δήμου Παύλου Μελά του ΚΚΕ, στο πρώην Στρατόπεδο Καρατάσιου στην Πολίχνη. Θα μιλήσει ο Μάριος Παλάντζας, υποψήφιος δήμαρχος της πόλης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Θα παρουσιαστούν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, ενώ θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ