Σάββατο 13 Μάη 2023 - Κυριακή 14 Μάη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
Τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη, την Τρίτη στην Πάτρα

Στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, τη Δευτέρα 15 Μάη, στις 7.30 μ.μ., στον Λευκό Πύργο, στη Θεσσαλονίκη, θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας. Προσυγκεντρώσεις θα ξεκινήσουν στις 6.15 μ.μ., από το Συντριβάνι (συμβολή Εγνατίας και Εθνικής Αμύνης) και από τη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Αγίας Σοφίας.

Οι Κομματικές Οργανώσεις, με μαζικές εξορμήσεις, περιοδείες, αξιοποιώντας και τον «Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου», δίνουν μέχρι την τελευταία ώρα τη μάχη προκειμένου το κάλεσμα για συμμετοχή να φτάσει σε όσο το δυνατόν περισσότερους εργαζόμενους, αυτοαπασχολούμενους, νέους, γυναίκες. Τα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ βάζουν φιλόδοξους στόχους, ενώ παράλληλα συνεχίζεται μέχρι την τελευταία ώρα και η μαζική προπαγάνδιση της συγκέντρωσης, τόσο στο κέντρο και τις γειτονιές της Θεσσαλονίκης, όσο και στους περιφερειακούς δήμους.

Στην Πάτρα

Με το ψηφοδέλτιο στο χέρι και το κάλεσμα για τη μεγάλη κεντρική πολιτική συγκέντρωση στην Πάτρα για όλο τον νομό, την Τρίτη 16 Μάη, στις 8 μ.μ., στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου με ομιλητή τον Δ. Κουτσούμπα, οι Οργανώσεις Αχαΐας του Κόμματος και της ΚΝΕ κορυφώνουν τη μάχη για ΚΚΕ πολύ πιο ισχυρό!

Προσυγκεντρώσεις θα γίνουν στις 6.30 μ.μ. στα εξής σημεία:

  • Υψηλά Αλώνια: Οργάνωση Πανεπιστημίου του ΚΚΕ και όλες οι Οργανώσεις της ΚΝΕ.
  • Πλατεία Νόρμαν: Οργανώσεις Κεντρικού και Αρκτικού Διαμερίσματος, Ρίου, Υγείας, Εκπαιδευτικών, Δικηγόρων, Εμποροϋπαλλήλων, Επισιτισμού - Τουρισμού, Τηλεπικοινωνιών, Αιγιαλείας και Καλαβρύτων.
  • Πλατεία Πίνδου: Οργανώσεις Ανατολικού και Νότιου Διαμερίσματος, Προσφυγικών, Παραλίας - Βραχνέικων - Μεσσάτιδας, Δυτικής Αχαΐας, Ερυμάνθου, Κατασκευών, Βιομηχανίας και Εργαζομένων Δήμου.

Για τη συγκέντρωση δρομολογούνται λεωφορεία από: Αίγιο, 6 μ.μ., από την εφορία. Δυτική Αχαΐα, 5.45 μ.μ., από το εκλογικό κέντρο του Κόμματος στην Κάτω Αχαγιά.

Μπροστά στη συγκέντρωση, πραγματοποιήθηκε πανηγυρική συγκέντρωση νεολαίας στο εκλογικό περίπτερο του Κόμματος στο κέντρο της Πάτρας, ενώ προγραμματίζονται σειρά εκδηλώσεων και μετά την Τρίτη.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ