Σάββατο 13 Μάη 2023 - Κυριακή 14 Μάη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
Οι συνταξιούχοι δεν ξεχνούν

Αριστοτέλης Κάντας, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνταξιούχων Επικουρικής Ασφάλισης

Οι συνταξιούχοι πηγαίνοντας προς τις κάλπες δεν πρέπει να ξεχνούν ποια κόμματα με τις μνημονιακές πολιτικές τους από το 2010 μέχρι και σήμερα κάνουν μαύρη τη ζωή τους.

Τεράστια είναι τα προβλήματα που βιώνουμε σήμερα η ελληνική κοινωνία και ειδικότερα τα 2,5 εκατ. συνταξιούχοι, καθώς έχουμε να αντιμετωπίσουμε την ακρίβεια και την αισχροκέρδεια στα βασικά είδη διατροφής, στην Ενέργεια και στα καύσιμα, που ροκανίζουν τις συντάξεις μας από το πρώτο δεκαήμερο του μήνα! Επιπλέον, αντιμετωπίζουμε την έλλειψη ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού στα δημόσια νοσοκομεία. Την έλλειψη φαρμάκων και κρεβατιών με αναμονή έως και 9 μήνες για εισαγωγή σε κλινική. Τους πλειστηριασμούς της πρώτης κατοικίας! Και όμως, η κυβέρνηση έχει επιλέξει να μη δώσει λύσεις, να μη βοηθήσει οικονομικά τους συνταξιούχους, ούτε τώρα που εξαθλιώνονται.

Μετά από 13 χρόνια συνεχούς φτωχοποίησης των συνταξιούχων με πάνω από 120 δισ. απώλειες, φτάσαμε στο 2023, όπου ενόψει των εκλογών η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ πλειοδοτούν ποιος θα δώσει τα περισσότερα, ενώ είναι φανερό ότι τα αιτήματα των συνταξιούχων δεν χωρούν στις πολιτικές τους, οι οποίες θα συνεχιστούν και θα συνεχίσουν να οδηγούν στην περαιτέρω φτωχοποίηση τους συνταξιούχους.

Για όλους αυτούς τους λόγους απευθύνω κάλεσμα σε όλους τους συναδέλφους συνταξιούχους να κλείσουν τα αυτιά τους στις Σειρήνες της παραπληροφόρησης και της τρομοκρατίας και με την ψήφο τους να στείλουν πιο δυνατό το ΚΚΕ στη Βουλή!

Οι χιλιάδες φωνές διαμαρτυρίας να γίνουν ψήφοι συστράτευσης με το ΚΚΕ για ένα καλύτερο μέλλον για εμάς, τα παιδιά και τα εγγόνια μας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ