Τρίτη 4 Απρίλη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκλογές Πολιτικών Μηχανικών

Σε ανακοίνωσή της, η «Πανεπιστημονική Μηχανικών» χαιρετίζει τους φίλους της που στις εκλογές του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδας (ΣΠΜΕ), που έγιναν χτες σε όλη τη χώρα, στήριξαν μαχητικά τα ψηφοδέλτιά της, οδηγώντας σε μεγάλη άνοδο σε ψήφους και σε ποσοστά, σε συνθήκες σημαντικής ανόδου και της μαζικότητας, με τους ψηφίσαντες να είναι πάνω από 5.000 πανελλαδικά.

Το ψηφοδέλτιο της «Πανεπιστημονικής» έλαβε 607 ψήφους από 385 το 2016 και κατέγραψε ποσοστό 12% από 9% το 2016, ενώ στην κάλπη της Αθήνας, το ψηφοδέλτιο της «Πανεπιστημονικής» έρχεται δεύτερο με 273 ψήφους (από 156) και ποσοστό που αγγίζει το 20% από 12,3% το 2016. Στον σύλλογο ο συσχετισμός παραμένει αρνητικός, με τα ποσοστά των ψηφοδελτίων που υποστηρίζονται από τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ να παραμένουν χωρίς ουσιαστική μεταβολή, αν συνυπολογίσει κανείς ότι το 2023 ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στηρίζουν από ένα ψηφοδέλτιο, ενώ το 2016 σχετίζονταν με δύο ψηφοδέλτια.

«Το αποτέλεσμα θα επιτρέψει την οργάνωση της μάχης απέναντι στον πραγματικό αντίπαλο, μέσα και κυρίως έξω απ' το ΔΣ του Συλλόγου, από καλύτερες θέσεις» σχολιάζει η «Πανεπιστημονική». Αναλυτική ανακοίνωση θα εκδοθεί μετά την οριστικοποίηση των επίσημων, τελικών αποτελεσμάτων.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ