Τρίτη 4 Απρίλη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συγκεντρώσεις και συσκέψεις Οργανώσεων του ΚΚΕ

Σήμερα Τρίτη

-- Στις 8 μ.μ. στην Κήρινθο Εύβοιας, στο καφενείο «Ο Λάιος», με τον Ρ. Μαρούδα, υποψήφιο βουλευτή Επικρατείας και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 8 μ.μ. στους Καθενούς Εύβοιας, στη ταβέρνα του «Κάπελα», με τον Γ. Τζαβάρα, υποψήφιο βουλευτή Εύβοιας.

Αύριο Τετάρτη

-- Στις 6 μ.μ. η ΚΟ Βιοτεχνών στη Δερβενακίων 75 στον Κορυδαλλό, με τον Θ. Καλαμπαλίκη, υποψήφιο βουλευτή Νότιου Τομέα Αθηνών.

-- Στις 6.30 μ.μ. η ΚΟ Εκτελωνιστών στα γραφεία του ΣΥΕΤΑΠΑ (Τσαμαδού 38, Πειραιάς), με τον Γρ. Χαραλαμπίδη, υποψήφιο βουλευτή Βόρειου Τομέα Αθηνών.

-- Στις 6.30 μ.μ. στο Αλιβέρι, στο καφέ «Κοσμογωνιά», με την Γρ. Τσιβίκα, υποψήφια βουλευτή Εύβοιας.

-- Στις 7 μ.μ. στον Νέο Πύργο Εύβοιας, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ειδικού Σχολείου, με τον Γ. Μαρίνο, βουλευτή Εύβοιας και μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. οι ΚΟ Νίκαιας στην πλατεία Κουμπάκη. Θα μιλήσουν και θα απαντήσουν σε ερωτήματα παρευρισκόμενων οι: Διαμάντω Μανωλάκου, βουλευτής Β' Πειραιά και εκ νέου υποψήφια, Γιώργος Πομάσκι, ομοσπονδιακός προπονητής στίβου και υποψήφιος βουλευτής με το ΚΚΕ στον Βόρειο Τομέα Αθηνών, και Μαίρη Αγρογιάννη, γενική γραμματέας της Ενωσης Ιατρών Αθήνας - Πειραιά, παθολόγος στο Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας και στέλεχος του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. οι ΚΟ Εκπαιδευτικών Βορειοδυτικής και Βόρειας Αθήνας στο «Vintage» (Μεσολογγίου 46, Ν. Ιωνία), με τον Σπ. Μαρίνη, στέλεχος του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. η ΚΟ Αιγάλεω στο καφενείο «Ο Παύλος» (Δημοκρατίας και Ερμού), με τους υποψήφιους βουλευτές Δυτικού Τομέα Αθηνών Γ. Πέρρο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και Π. Παπανικολάου.

-- Στις 7 μ.μ. οι ΚΟ Πετρούπολης στο ΚΑΠΗ Πετρούπολης (Δωδεκανήσου 78) με θέμα «Αθλητισμός, δικαίωμα και ανάγκη για όλους», με τον Β. Σίμο, υποψήφιο βουλευτή Δυτικού Τομέα Αθηνών.

-- Στις 7 μ.μ. η Τομεακή Οργάνωση Δήμου Θεσσαλονίκης στο Πάρκο Κρήτης (Μηνά Πατρικίου), για τη θέση του ΚΚΕ για το πρόβλημα της σχολικής στέγης, με τον Β. Τομπουλίδη, υποψήφιο βουλευτή Α' Θεσσαλονίκης και υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», τον Νίκο Αβραμίδη, εκπαιδευτικό και αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας Γονέων Κεντρικής Μακεδονίας, και την Μαρία Παπαγιάννη, εκπαιδευτικό και μέλος του ΔΣ της Α' ΕΛΜΕ.

-- Στις 7 μ.μ. η Τομεακή Επιτροπή Χανίων στο cafe «Δαναός» στη Ν. Χώρα, με τους υποψήφιους βουλευτές Μ. Γιαννάκη και Μ. Κλωνιζάκη.

-- Στις 7.30 μ.μ. η ΤΕ Νότιας Δωδεκανήσου στο ξενοδοχείο «Plaza», με τον Τ. Πότσο, υποψήφιο βουλευτή Δωδεκανήσου του ΚΚΕ.

-- Στις 8 μ.μ. η ΤΕ Μεσσηνίας στην Καλαμάτα, στο «Μώμος Cafe Bar», με θέμα «Μαζί με τους καλλιτέχνες ορθώνουμε φωνή, παλεύουμε να μείνει η Τέχνη ζωντανή. Γιατί μόνο ο λαός σώζει τον λαό, με ισχυρό ΚΚΕ», με τον Δ. Τσακνή, υποψήφιο βουλευτή Επικρατείας του ΚΚΕ. Θα χαιρετίσει ο Γ. Γαλανόπουλος, υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας.

-- Στις 8 μ.μ. στη Μακρυκάπα, στο καφενείο «Πολυχρόνη», με την Γ. Πύθουλα και τον Β. Γεωργαντζή, υποψήφιους βουλευτές Εύβοιας του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ