Τρίτη 4 Απρίλη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΚΚΕ στα Γρεβενά

Εκδήλωση παρουσίασης των υποψήφιων βουλευτών του ΚΚΕ στην ΠΕ Γρεβενών πραγματοποίησε την Κυριακή 2 Απρίλη η ΤΕ Γρεβενών του ΚΚΕ.

Στην εκδήλωση μίλησε η Γραμματέας της ΤΕ Γρεβενών, Παναγιώτα Ντάγκα, η οποία μεταξύ άλλων τόνισε ότι «χρειαζόμαστε περισσότερους κομμουνιστές βουλευτές που θα μπαίνουν μπροστά σε κάθε μικρό και μεγάλο πρόβλημα, κομμουνιστές βουλευτές που θα υπερασπίζουν τα σπίτια του λαού και όχι "Πάτσηδες" που θα τους τα αρπάζουν εφαρμόζοντας ένα θεσμικό πλαίσιο που το ψήφισαν όλοι μαζί».

Το ψηφοδέλτιο απαρτίζεται από τους:

Δημήτρη Γαλάνη, από τη Δεσκάτη, συνταξιούχο εκπαιδευτικό, δημοτικό σύμβουλο στον δήμο Δεσκάτης.

Γιάννη Κλεισιάρη, από την Ανθρακιά, εργαζόμενο στο εργοστάσιο της «ALFAWood», μέλος της ΤΕ Γρεβενών του ΚΚΕ, δημοτικό σύμβουλο στον δήμο Γρεβενών, πρόεδρο του Συλλόγου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Γρεβενών και μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Γρεβενών.

Ελευθερία Κολίτσα, 27 ετών, απόφοιτη του Τμήματος Κοινωνικής Ανθρωπολογίας και μεταπτυχιακή φοιτήτρια διοίκησης επιχειρήσεων. Από τα φοιτητικά της χρόνια δραστηριοποιήθηκε στο φοιτητικό κίνημα και υπήρξε μέλος ΔΣ του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων της πόλης των Γρεβενών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ