Τρίτη 12 Ιούλη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Συνεχίζει το πλατύ πολιτικό άνοιγμα

Η Κομματική Οργάνωση Αττικής του ΚΚΕ συνεχίζει το πλατύ πολιτικό άνοιγμα σε χώρους δουλειάς, λαϊκές γειτονιές, χώρους Εκπαίδευσης και νεολαίας. Το πρόγραμμα εκδηλώσεων και παρεμβάσεων περιλαμβάνει:

Σήμερα Τρίτη

-- Στις 7 μ.μ. εκδήλωση - συζήτηση για τη μόρφωση και τη ζωή των παιδιών, στο μπαρ - καφέ «Αερικό» στο Ιλιον (Σαμουήλ 47), με ομιλητή τον Γιάννη Δελή, βουλευτή του ΚΚΕ.

Αύριο Τετάρτη

-- Στις 7.30 μ.μ. οι ΚΟ Αμπελοκήπων και Ελληνορώσων καλούν σε συγκέντρωση στους Αμπελόκηπους, στην πλατεία Αγίου Δημητρίου, με θέμα «Τόλμησε στον αγώνα με το ΚΚΕ. "Ανάσα" για το τώρα και το αύριο». Θα μιλήσει η βουλευτής του Κόμματος Λιάνα Κανέλλη.

-- Στις 8 μ.μ. η ΚΟΒ Χολαργού - Παπάγου καλεί σε εκδήλωση - συζήτηση με γονείς, στο θεατράκι του δημαρχείου Χολαργού, με θέμα «Ενεργειακή φτώχεια, ακρίβεια, φραγμοί στην Εκπαίδευση, ανυπαρξία ελεύθερου χρόνου για εμάς και τα παιδιά μας, πόλεμοι τον 21ο αιώνα. Γιατί; Τι φταίει; Τι μπορούμε να κάνουμε εμείς;». Θα μιλήσει η Βαγγελιώ Πλατανιά, μέλος της ΚΕΟΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 8 μ.μ. η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος, θα μιλήσει σε συγκέντρωση που πραγματοποιούν η Τομεακή Επιτροπή Πειραιά και οι Κομματικές Ομάδες Αναπήρων και Γονιών στο Πασαλιμάνι, στην πλατεία Κανάρη, με θέμα «Οι εξελίξεις στην Πρόνοια, στην Ειδική Αγωγή, το τσουνάμι της ακρίβειας και ο πόλεμος. Οι θέσεις του ΚΚΕ».

-- Στις 8 μ.μ. οι ΚΟ Αγίων Αναργύρων - Καματερού καλούν σε παρουσίαση της έκδοσης της «Σύγχρονης Εποχής», επιμέλειας του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ, «1922. Ιμπεριαλιστική εκστρατεία και Μικρασιατική Καταστροφή», στο Ανοιχτό Θέατρο «Μάνος Ξυδούς». Την παρουσίαση θα κάνει ο Κώστας Σκολαρίκος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ.

Την Πέμπτη 14 Ιούλη

-- Στις 8.30 π.μ. ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος, θα επισκεφτεί τα Ναυπηγεία Ελευσίνας για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 9 π.μ. η Διαμάντω Μανωλάκου θα περιοδεύσει στα ιατρεία του Οίκου Ναύτη - ΕΟΠΠΥ στην Τερψιθέα.

-- Στις 10 π.μ. ο Γιώργος Κρητικός, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί το αμαξοστάσιο της ΟΣΥ στον Πειραιά, και στις 12 μ. το αμαξοστάσιο της ΣΤΑΣΥ στα Σεπόλια, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 7.30 μ.μ. οι ΚΟ Μισθωτών Λογιστών και Ελεγκτών της Τομεακής Οργάνωσης Εμπορίου - Υπηρεσιών καλούν σε συγκέντρωση στο Μουσείο Μακρονήσου (ΠΕΚΑΜ, Αγίων Ασωμάτων 31, πλησίον στ. ΗΣΑΠ «Θησείο»), με θέμα «Τόλμησε στον αγώνα με το ΚΚΕ - "Ανάσα" για το τώρα και το αύριο». Θα μιλήσει ο Νίκος Μαυροκέφαλος, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 8 μ.μ. η ΚΟΒ Πρόνοιας και οι Κομματικές Ομάδες ΑμεΑ και Γονιών καλούν σε συγκέντρωση - συζήτηση στην πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (Θεατράκι ΟΤΕ, Μετρό «Αγιος Αντώνιος») με θέμα «Ακρίβεια - πόλεμος, οι επιπτώσεις στην Πρόνοια, στην Ειδική Αγωγή, στους ανάπηρους και στις οικογένειές τους. Οι θέσεις του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Γιώργος Σιδέρης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Υγείας της ΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ