Τρίτη 12 Ιούλη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις σε Αττική και Κεντρική Μακεδονία

-- Σε εκδήλωση με θέμα «Σύγχρονες όψεις της ανισοτιμίας στις κοινωνικές σχέσεις των γυναικών. Η προσέγγιση του ΚΚΕ» καλεί η ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ σήμερα Τρίτη στις 8 μ.μ. στο Αλσος της Νέας Σμύρνης. Στην εκδήλωση θα μιλήσει η Βιβή Δάγκα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνη του Τμήματος της ΚΕ για την Ισοτιμία των Γυναικών. Στον χώρο θα οργανωθούν δραστηριότητες για τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών.

-- «Στ' όνομά σου ορκιζόμαστε, Ηλέκτρα Αποστόλου, οι γυναίκες στον αγώνα με το ΚΚΕ». Εκδήλωση για την Ηλέκτρα Αποστόλου, στα 78 χρόνια από την αποτρόπαιη δολοφονία της, πραγματοποιεί η ΚΟ Αττικής την Πέμπτη 14 Ιούλη στις 7.30 μ.μ. στην πλατεία Βικτορίας, στην οδό Ελπίδος. Θα μιλήσει η Χριστίνα Σκαλούμπακα, μέλος της ΚΕ. Στην οδό Ελπίδος βρίσκονταν τα γραφεία της Ειδικής Ασφάλειας Αθηνών, εκεί που μάταια προσπάθησαν να λυγίσουν την Ηλέκτρα και την βασάνισαν φριχτά μέχρι θανάτου.

Στην Κεντρική Μακεδονία

-- Εκδήλωση με θέμα «Η αναπαραγωγική υγεία των γυναικών στη σήψη του καπιταλισμού - Μια συζήτηση με αφορμή την απαγόρευση των αμβλώσεων στις ΗΠΑ» πραγματοποιούν οι Οργανώσεις Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ την Πέμπτη 14 Ιούλη στις 8 μ.μ. στη Θεσσαλονίκη, στον Λευκό Πύργο. Θα μιλήσει η Αθανασία Χατζή, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας και υπεύθυνη για το Τμήμα Γυναικών της Επιτροπής Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας. Θα ακολουθήσουν παρεμβάσεις από υγειονομικούς και συνδικαλίστριες για την προστασία της αναπαραγωγικής υγείας των γυναικών και της μητρότητας στους χώρους δουλειάς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ