Τρίτη 12 Ιούλη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα Κομματικών Οργανώσεων του ΚΚΕ

Αύριο, Τετάρτη 13 Ιούλη

-- Η ΤΟ του δήμου Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση στις 8 μ.μ., στο πάρκο «Ν. Παπάζογλου» (Αγ. Θεράποντας) στην Κ. Τούμπα, όπου θα γίνει βιβλιοπαρουσίαση με μουσικό αφιέρωμα της νέας έκδοσης της «Σύγχρονης Εποχής» με τίτλο: «1922: Ιμπεριαλιστική εκστρατεία και Μικρασιατική Καταστροφή», από τον Κώστα Σαρρή, μέλος του Τμήματος Ιστορίας της ΟΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι.

-- Στις 7.30 μ.μ., στον πεζόδρομο του Κορδελιού (Α. Παπανδρέου 47), θα γίνει παρουσίαση της ίδιας έκδοσης με ομιλητή τον Γιώργο Χρανιώτη, στέλεχος του Κόμματος.

-- Στις 9 μ.μ., στο πάρκο «Ρήγα Φεραίου» (γέφυρα Αναστεναγμών) στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, θα γίνει προβολή ταινίας.

-- Η ΤΕ Ιωαννίνων ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση στις 7.30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία Κατσικά, με ομιλητή τον Νίκο Εξαρχο μέλος της ΕΠ Ηπείρου - Κέρκυρας - Λευκάδας του ΚΚΕ.

-- Η ΤΕ Ιωαννίνων στις 8 μ.μ., διοργανώνει εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Μιλάμε στα παιδιά μας για τον πόλεμο» με ομιλητή τον Τάσο Τόκα, μέλος της ΕΠ Ηπείρου - Κέρκυρας - Λευκάδας του ΚΚΕ, στην πλατεία Καρδαμιτσιών. Στον χώρο θα υπάρχουν δραστηριότητες για μικρά παιδιά.

Την Πέμπτη 14 Ιούλη

-- Η ΤΕ Ρεθύμνου του ΚΚΕ διοργανώνει παρουσίαση της έκδοσης «ΠΑΝΔΗΜΙΑ COVID-19: Ο Καπιταλισμός στη Δύση του. Επιστημονικές, ιδεολογικές και πολιτικές πλευρές της αντιπαράθεσης με ένα σύστημα που σκοτώνει», του Τμήματος Υγείας - Πρόνοιας της ΚΕ του ΚΚΕ. Η παρουσίαση θα γίνει από τον Βασίλη Κούδα, διευθυντή ΕΣΥ Ψυχιατρικής του ΠΑΓΝΗ, στις 7.30 μ.μ. στον Δημοτικό Κήπο.

-- Η ΤΕ Αχαΐας του ΚΚΕ διοργανώνει συγκεντρώσεις με θέμα «Τόλμησε στον αγώνα με το ΚΚΕ», στον Αγ. Βασίλειο της ΔΕ Ρίου στις 8 μ.μ., στο καφενείο «Χρονόπουλου». Θα μιλήσει ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής Αχαΐας. Θα συμμετάσχει ο Βαγγέλης Κατσακούλης, αντιδήμαρχος Πάτρας. Επίσης, στην πλατεία των Εργατικών Κατοικιών Ταραμπούρα (Μιλήτου 5), στις 8.30 μ.μ., θα μιλήσει η Αναστασία Αγγελοπούλου, μέλος της ΤΕ Αχαΐας και περιφερειακή σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Θα συμμετάσχει η Τασία Τογιοπούλου, αντιδήμαρχος Πάτρας.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ