Τρίτη 12 Ιούλη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΝΟΤΙΟ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΤΤΙΚΗΣ
Παρέμβαση για ελεύθερες παραλίες για όλους με δωρεάν ποιοτικές υποδομές

Πλατιά ενημέρωση και κάλεσμα από τις Οργανώσεις του ΚΚΕ

Κλιμάκια των Κομματικών Οργανώσεων της ΤΟ Νότιου Τομέα Αττικής του ΚΚΕ βρέθηκαν την Κυριακή έξω από γνωστές παραλίες στο παράκτιο μέτωπο της περιοχής, όπου πλήθος κόσμου αυτές τις μέρες αναζητά μια ανάσα δροσιάς.

Τα μέλη του ΚΚΕ διακίνησαν πλατιά τη σχετική ανακοίνωση της ΤΟ, η οποία αναδεικνύει το πανάκριβο κόστος που επιβαρύνεται η λαϊκή οικογένεια για ένα μπάνιο στη θάλασσα, την ώρα μάλιστα που είναι αντιμέτωπη με το εντεινόμενο κύμα ακρίβειας, τις μειωμένες έως ανύπαρκτες διακοπές κ.ά.

Οι λουόμενοι και όσοι βρέθηκαν την Κυριακή στο παραλιακό μέτωπο καλοδέχτηκαν την πρωτοβουλία του ΚΚΕ, πολλοί κοντοστάθηκαν συζητώντας με τα κλιμάκια του Κόμματος, ενώ εκτός των άλλων επιβεβαίωσαν ότι ακόμη και στις ελάχιστες παραλίες που δεν απαιτείται είσοδος, η ανυπαρξία οργάνωσης, υποδομών και συντήρησής τους τις καθιστά επικίνδυνες και μη αξιοποιήσιμες, όπως, για παράδειγμα, η «ανοιχτή» παραλία του Αλίμου, όπου οι ντουζιέρες δεν λειτουργούν, ενώ δεν υπάρχουν ούτε διασώστες.

Τα μέλη του ΚΚΕ ανέδειξαν την ανάγκη να ενισχυθεί η πάλη για ελεύθερες παραλίες, ανοιχτές για όλους, με δωρεάν ποιοτικές υποδομές και σε αυτήν την κατεύθυνση το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν ανάλογες πρωτοβουλίες.



Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ