Τρίτη 11 Δεκέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΤΕΕ
Νέα διοίκηση του... χρόνου!

Ούτε και κατά την προχτεσινή συνεδρίαση της Αντιπροσωπείας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας - που σημειωτέον συγκροτήθηκε σε Σώμα ένα και πλέον χρόνο μετά τις εκλογές της 26ης Νοέμβρη 2000 - στάθηκε δυνατό να εκλεγεί η νέα διοίκηση.

Η διαδικασία διακόπηκε λόγω έλλειψης απαρτίας κατά την ψηφοφορία για την εκλογή Β' Αντιπροέδρου της Αντιπροσωπείας και ενώ μέχρι εκείνη τη στιγμή είχε γίνει κατορθωτό να εκλεγούν (και αυτοί με τη δεύτερη ψηφοφορία) ως Πρόεδρος της Αντιπροσωπείας ο Δημοσθένης Αγορής (ΠΑΣΚ - Μηχανικοί - Συνεργαζόμενοι) και ως Α' Αντιπρόεδρος ο Ευστάθιος Τσέγκος (Δημοκρατική Ενωση Μηχανικών). Η συνεδρίαση διακόπηκε εν μέσω αντεγκλήσεων και κατηγοριών για απαράδεκτες διαδικασίες που θίγουν το αδιάβλητο της διαδικασίας και συγκεκριμένα επειδή κάποιοι από την ΠΑΣΚ επιχείρησαν να ψηφίσουν αν και δεν αποτελούν εκλεγμένα μέλη της Αντιπροσωπείας, ενώ άλλοι δημιούργησαν τεχνητή έλλειψη απαρτίας... Ετσι η συνέχιση της διαδικασίας για την εκλογή νέας Διοικούσας Επιτροπής και προέδρου του ΤΕΕ μετατίθεται το νωρίτερο για τις αρχές του... 2002!

Μετά και τα γεγονότα αυτά που δημιούργησαν οι «μεγάλες» λεγόμενες παρατάξεις του ΤΕΕ, αποδεικνύεται περίτρανα ότι τόσο αυτές όσο και την κυβέρνηση βολεύει αφάνταστα η διάλυση και αδρανοποίηση του Επιμελητηρίου, σε μια στιγμή που βρίσκονται στο προσκήνιο τα μεγάλα έργα, τα έργα της Ολυμπιάδας του 2004 και ενώ χειροτερεύει επικίνδυνα η κατάσταση για τους χιλιάδες εργαζόμενους μηχανικούς, μετά τον ορυμαγδό των αντιλαϊκών κυβερνητικών μέτρων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ