Τρίτη 11 Δεκέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Συνάντηση Καραμανλή - Αγγελοπούλου

Το θέμα της ασφάλειας καθώς και ο κίνδυνος μπλακ άουτ φοβίζουν τον πρόεδρο της ΝΔ Κ. Καραμανλή, αφού όπως δήλωσε ο ίδιος μετά από συνάντηση που είχε χτες με τη Γ. Αγγελοπούλου και στελέχη της «Αθήνα 2004», από αυτά τα δύο είναι δυνατό να κινδυνεύσουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2004.

Ο πρόεδρος της ΝΔ - μιλώντας στο ίδιο μήκος κύματος με τα στελέχη της κυβέρνησης - επανέλαβε τα βαρύγδουπα περί «εθνικής υπόθεσης» και άσκησε κριτική στην κυβέρνηση για τις έως τώρα καθυστερήσεις και «παλινωδίες», ενώ πρόσθεσε ότι η ΝΔ θα συνεχίσει να πιέζει την κυβέρνηση ασκώντας κριτική με στόχο να υπάρξει έλεγχος των χρονοδιαγραμμάτων και του κόστους. Τα θέματα στα οποία δόθηκε περισσότερη έμφαση ήταν οι καθυστερήσεις των έργων, αν και κατά πόσο επαρκεί το ενεργειακό απόθεμα. Από την πλευρά της Οργανωτικής Επιτροπής αναφέρθηκε πως υπήρξαν διαβεβαιώσεις της ΔΕΗ πως δε θα υπάρξει πρόβλημα, αλλά για κάθε ενδεχόμενο θα υπάρξει δέσμευση ενέργειας σε συνεργασία με την Ιταλία και βαλκανικές χώρες.

Μεθαύριο Πέμπτη, 13 Δεκέμβρη, στις 10 το πρωί, η Γενική Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ θα επισκεφθεί την έδρα της «Αθήνα 2004».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ