Τετάρτη 19 Ιούνη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΟΥΛΗΣ 2019
Μαζικές εξορμήσεις σε διόδια

Διόδια Μακρυχωρίου (Λάρισα)
Διόδια Μακρυχωρίου (Λάρισα)
Μαζικές εξορμήσεις με την ανακοίνωση του Κόμματος για τις εκλογές στις 7 Ιούλη πραγματοποίησαν οι Οργανώσεις της Θεσσαλονίκης και της Πιερίας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ την Παρασκευή και το Σάββατο, με αφορμή την έξοδο των εκδρομέων για το τριήμερο.

Κλιμάκια της Οργάνωσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν εξορμήσεις στον κόμβο του Φοίνικα και στον τερματικό σταθμό ΙΚΕΑ, μέλη της Οργάνωσης Δυτικής Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν εξόρμηση στα διόδια των Μαλγάρων, ενώ στα διόδια του Αιγινίου βρέθηκαν μέλη της Οργάνωσης Πιερίας.

Τα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ απηύθυναν κάλεσμα ισχυροποίησης του Κόμματος ώστε να δυναμώσει η φωνή που σταθερά βρίσκεται δίπλα στο λαό.

Με τον «Ριζοσπάστη» και τις προκηρύξεις του Κόμματος για τις επερχόμενες εκλογές, μέλη και φίλοι του ΚΚΕ και της ΚΝΕ βρέθηκαν το Σάββατο 15/6 και στα διόδια Μακρυχωρίου επί της Εθνικής Οδού Αθήνας - Θεσσαλονίκης, έξω από τη Λάρισα, συμμετέχοντας στην κινητοποίηση που οργάνωσαν οι ΤΕ Λάρισας και Υπαίθρου Λάρισας του ΚΚΕ. Αλλες δυνάμεις της ΚΟ Λάρισας βρέθηκαν σε άλλους κόμβους και σημεία της πόλης από όπου γίνεται η έξοδος σε κοντινούς παραθαλάσσιους προορισμούς.

Οι συζητήσεις που οι κομμουνιστές άνοιγαν με τους διερχόμενους αφορούσαν το αυτονόητο δικαίωμα του λαού να έχει δωρεάν μετακίνηση από όλους τους δρόμους χωρίς τέλη και διόδια, ενώ διάχυτος ήταν ο προβληματισμός για τις νέες αυξήσεις που έρχονται.

Μάλγαρα
Μάλγαρα
Στην κινητοποίηση παρευρέθηκαν οι Γιώργος Λαμπρούλης, Δημήτρης Αβρανάς, Πέτρος Κρίκης και Μαρία Γαβαλά, υποψήφιοι βουλευτές Λάρισας με το ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org