Τετάρτη 19 Ιούνη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΟΥΛΗΣ 2019
Συγκεντρώσεις και περιοδείες στην Αττική

Σήμερα Τετάρτη:

-- Στις 7 π.μ. ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Δυτικού Τομέα, θα περιοδεύσει στους εργαζόμενους του δήμου Αγ. Αναργύρων - Καματερού. Στις 8 μ.μ. θα μιλήσει στο Αιγάλεω (πλατεία Λέλας Καραγιάννη).

-- Στη 1 μ.μ. ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Α' Αθήνας, θα επισκεφτεί την Εθνική Λυρική Σκηνή για να συζητήσει με τους εργαζόμενους. Στις 6 μ.μ. θα μιλήσει σε συγκέντρωση της ΤΟ Χρηματοπιστωτικού, στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων (Βερανζέρου 1, πλατεία Κάνιγγος).

-- Στις 8 μ.μ. ο Κύριλλος Παπασταύρου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Δυτικής Αττικής, θα μιλήσει στο Ζεφύρι, στα Γραφεία του Συλλόγου Γυναικών Ζεφυρίου.

-- Στις 9.30 π.μ. η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ, βουλευτής Β' Πειραιά και εκ νέου υποψήφια, θα επισκεφτεί το μηχανοστάσιο της ΕΕΣΤΥ στον Αγ. Ιωάννη Ρέντη και στις 12 μ. την κουφετοποιία «Χατζηγιαννάκης» για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 12.30 μ.μ. ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ, βουλευτής και εκ νέου υποψήφιος στον Βόρειο Τομέα, θα επισκεφτεί τα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας του Βόρειου Τομέα, στη Λ. Κηφισίας στο Μαρούσι, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους. Στις 8.30 μ.μ., ο Θ. Παφίλης και ο Γρηγόρης Χαραλαμπίδης, υποψήφιος βουλευτής Βόρειου Τομέα, θα μιλήσουν στο Γαλάτσι, στα Καραγιαννέικα, στο καφενείο «Αγρα».

-- Στις 7.30 μ.μ. ο Γιάννης Μανουσογιαννάκης, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Α' Πειραιά και Νήσων, θα μιλήσει στα Κύθηρα, στην πλατεία Φρατσίων, στο καφενείο «Απέναντι».

-- Στις 7.30 μ.μ. ο Δήμος Κουμπούρης, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Δυτικής Αττικής, θα μιλήσει σε συγκέντρωση συνταξιούχων στο Μενίδι, στο Παράρτημα του Συνδικάτου Οικοδόμων, Δεκελείας 42.

-- Στις 6 π.μ. η Βιβή Δάγκα, μέλος της ΚΕ και υποψήφια βουλευτής Επικρατείας, θα επισκεφτεί τους εργάτες του δήμου Αιγάλεω.

-- Στις 8 π.μ. η Χριστίνα Σκαλούμπακα, μέλος της ΚΕ και υποψήφια βουλευτής Βόρειου Τομέα, θα επισκεφτεί το Ιδρυμα Εκτύπωσης Τραπεζογραμματίων και Αξιών, στη Λ. Μεσογείων στο Χαλάνδρι, και θα μιλήσει σε συγκέντρωση εργαζομένων.

-- Στις 10 π.μ. ο Μανώλης Καραντούσας, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Δυτικού Τομέα, θα επισκεφτεί τη Δημόσια Επιχείρηση Αερίου (ΔΕΠΑ) για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 7.30 μ.μ. ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ, βουλευτής και εκ νέου υποψήφιος στον Νότιο Τομέα Αθήνας, θα μιλήσει στον Καρέα, στο cafe «Jenny' s coffee and more» (Λ. Καρέα 100).

-- Στις 8 μ.μ. ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ, βουλευτής και εκ νέου υποψήφιος στην Ανατολική Αττική, και ο Νίκος Ρεμπάπης, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και υποψήφιος βουλευτής Ανατολικής Αττικής, θα μιλήσουν στο Κορωπί, στην πλατεία Ελευθερίας (απέναντι από το δημαρχείο).

-- Στις 8 μ.μ. ο Γιάννης Τασιούλας, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Δυτικού Τομέα, θα μιλήσει στην Πετρούπολη, στην πλατεία Θέτιδος (Νησάκι).

-- Στις 6 π.μ. ο Παύλος Αλεξανδράκης, υποψήφιος βουλευτής Νότιου Τομέα, θα επισκεφτεί τους εργάτες του δήμου Ταύρου.

-- Στις 9 π.μ. η Δέσποινα Μαστρολέων, υποψήφια βουλευτής Β' Πειραιά, θα επισκεφτεί το Β' Τελωνείο Κερατσινίου και στις 10 π.μ. το Γ' Τελωνείο, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 10 π.μ. ο Θανάσης Ευαγγελάκης, υποψήφιος βουλευτής Β' Πειραιά, θα επισκεφτεί το Κέντρο Επιμόρφωσης Στελεχών Εμπορικού Ναυτικού (ΚΕΣΕΝ) Πλοιάρχων - Μηχανικών.

-- Στις 7 π.μ. ο Γιάννης Αγγέλου, υποψήφιος βουλευτής Βόρειου Τομέα, θα επισκεφτεί την ΕΥΔΑΠ στον Περισσό για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 7.30 π.μ. ο Σπύρος Χαλβατζής, υποψήφιος βουλευτής Βόρειου Τομέα, θα επισκεφτεί τον ΑΔΜΗΕ στο Ρουφ για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 9.30 π.μ. ο Νίκος Καραγιάννης, υποψήφιος βουλευτής Δυτικού Τομέα, θα επισκεφτεί το δημαρχείο Χαϊδαρίου για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 10 π.μ. η Αγλαΐα Κυρίτση, υποψήφια βουλευτής Νότιου Τομέα, θα επισκεφτεί τη Φιλοσοφική.

-- Στις 7.30 μ.μ. ο Γιώργος Σιδέρης, υποψήφιος βουλευτής Δυτικού Τομέα, θα μιλήσει στο Περιστέρι, στη Νέα Ζωή, στην ταβέρνα «Θωμάς».

-- Στις 8 μ.μ. η Μάγδα Χαλτσοτάκη, υποψήφια βουλευτής Νότιου Τομέα, θα μιλήσει στο Ελληνικό, στο Πάρκο Τιτάνων και Ιπποκράτους (Αγ. Παρασκευή).

-- Στις 8 μ.μ. η Λίλα Καφαντάρη, υποψήφια βουλευτής Δυτικού Τομέα, θα μιλήσει στο Ιλιον, στο μεζεδοπωλείο «Σαν Ονειρο».

-- Στις 8.30 μ.μ. ο Δημήτρης Βιτάλης, υποψήφιος βουλευτής Νότιου Τομέα, θα μιλήσει στο Μοσχάτο, στην πλατεία Μεταμόρφωσης.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org