Τετάρτη 19 Ιούνη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις και περιοδείες στη μάχη για ισχυρό ΚΚΕ
Στην Κεντρική Μακεδονία

Σήμερα, Τετάρτη:

-- Στις 9 π.μ., ο Λεωνίδας Στολτίδης, στέλεχος του ΚΚΕ, και η Ελένη Μπακιρλή, στέλεχος του ΚΚΕ, θα περιοδεύσουν στο Νοσοκομείο «Αγιος Παύλος».

-- Στις 11 π.μ., ο Λεωνίδας Στολτίδης θα περιοδεύσει στο ΣΥΦΑ και στις 7.30 μ.μ. θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στην Κάτω Τούμπα (Πάρκο στον Αγιο Φανούριο).

-- Στις 10 π.μ., ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος, ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στην «Κεραμουργία Βορείου Ελλάδος» στη Νέα Σάντα του Κιλκίς.

-- Στις 11 π.μ., ο Γιάννης Δελής, βουλευτής του ΚΚΕ, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο αμαξοστάσιο του Μετρό, στις 12 μ., στον ΟΑΣΘ του Φοίνικα, και στις 7.30 μ.μ. θα μιλήσει σε συγκέντρωση στην πλατεία Δημοκρατίας στους Αμπελόκηπους.

-- Στις 10 π.μ. ο Μιχάλης Μιχαήλ, στέλεχος του ΚΚΕ, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στον 1ο Πυροσβεστικό Σταθμό.

-- Στις Σέρρες, στις 7.30 μ.μ., σε σύσκεψη στο Εργατικό Κέντρο με θέμα «Οι σύγχρονες ανάγκες των ανθρώπων με αναπηρία (ΑμεΑ) και η πρόταση του ΚΚΕ», θα μιλήσει ο Γιάννης Χουβαρδάς, υποψήφιος βουλευτής.

-- Η ΤΟ Ημαθίας του ΚΚΕ σε συνέντευξη Τύπου στις 11.30 π.μ. στο εστιατόριο «Beluga» θα παρουσιάσει τους υποψήφιους βουλευτές.

Στη Δυτική Μακεδονία

Σήμερα, Τετάρτη:

-- Στις 8 π.μ., ο Πέτρος Ταταρίδης, υποψήφιος βουλευτής Κοζάνης, θα περιοδεύσει στο Ορυχείο Νότιου Πεδίου της ΔΕΗ και στις 7 μ.μ. στα χωριά Προάστιο και Ασβεστόπετρα Εορδαίας.

-- Στη 1 μ.μ., η Τίνα Κουζιάκη, υποψήφια βουλευτής Κοζάνης, θα περιοδεύσει στις υπηρεσίες της διοίκησης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και στις 7 μ.μ. θα μιλήσει σε προεκλογική σύσκεψη που οργανώνει η ΤΕ Κοζάνης, στο Εργατικό Κέντρο.

-- Στις 7 μ.μ., ο Γιώργος Κουδούνας και η Χάρις Λαμπαδά, υποψήφιοι βουλευτές Κοζάνης, θα μιλήσουν σε σύσκεψη γυναικών στο καφέ «Splendror» στην Πτολεμαΐδα.

-- Στις 7 μ.μ., η ΚΟΒ Αργους Ορεστικού οργανώνει σύσκεψη στο γραφείο της «Λαϊκής Συσπείρωσης», με ομιλήτρια την Αννέτα Γραμμένου, υποψήφια βουλευτή Καστοριάς.

Αύριο, Πέμπτη:

-- Στις 7 μ.μ., ο Γιώργος Κουδούνας και ο Πέτρος Ταταρίδης θα περιοδεύσουν στις τοπικές κοινότητες του δήμου Εορδαίας Δροσερό, Ολυμπιάδα, Γαλάτεια.

-- Στις 7.30 μ.μ., η Γεωργία Ζέγα, υποψήφια βουλευτής, θα παραβρεθεί και θα μιλήσει σε σύσκεψη που οργανώνει η ΚΟΒ Γουνεργατών στα γραφεία του Κόμματος στην Καστοριά.

Σε άλλες περιοχές

Σήμερα, Τετάρτη:

-- Στις 7 π.μ., στη Μάντρα δήμου Ηρακλείου, στη ΒΙΠΕ, θα περιοδεύσει ο Μανώλης Συντυχάκης, υποψήφιος βουλευτής.

-- Στις 9 π.μ. στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ηρακλείου, στη ΒΙΠΕ, θα περιοδεύσει ο Γιάννης Γωνιανάκης, υποψήφιος βουλευτής.

-- Στις 10 π.μ., στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο θα περιοδεύσουν οι υποψήφιοι βουλευτές Μανώλης Συντυχάκης και Μαρία Αναστασάκη.

-- Στην Καβάλα, στις υπηρεσίες του δήμου θα περιοδεύσει ο Γιάννης Γιαγκίδης, υποψήφιος βουλευτής.

-- Στις 7.30 μ.μ., στη Σάμο, στο Βαθύ (ξενοδοχείο «Σάμος») θα παρουσιαστεί το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ για τις βουλευτικές εκλογές.

Αύριο, Πέμπτη:

-- Στις 10 π.μ., σε τυπογραφεία στη ΒΙΠΕ Ηρακλείου θα περιοδεύσει ο Γιάννης Γωνιανάκης.

-- Στις 10 π.μ., σε υπηρεσίες του δήμου Μινώα - Πεδιάδος στο Αρκαλοχώρι θα περιοδεύσει ο Νίκος Πατεράκης, υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Στις 10 π.μ., στη ΔΕΥΑ Μαλλίων και στις εγκαταστάσεις του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦΟΔΣΑ) θα περιοδεύσει ο Μανώλης Συντυχάκης.

-- Στις 10 π.μ., στη Γραμματεία της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης θα περιοδεύσει η Μαρία Αναστασάκη, υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Στις 11 π.μ., στο Ελληνικό Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών (ΕΛΚΕΘΕ) στο Ηράκλειο θα περιοδεύσει η Γιάννα Ποθητού, υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Στις 6 μ.μ., στα ΚΔΑΠ του δήμου Ηρακλείου θα περιοδεύσει η Μαρία Κοκοσάλη, υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Στις 6 μ.μ., στα χωριά Πετροκεφάλι, Πόμπια, Πηγαϊδάκια του δήμου Φαιστού θα περιοδεύσει ο Μανώλης Συντυχάκης.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org