Σελ. /40
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 15 Ιούνη 2019 - Κυριακή 16 Ιούνη 2019 - αριθ. φύλλου: 13273

ΚΛΙΜΑΚΩΝΕΤΑΙ Η ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΠΕΡΣΙΚΟ ΚΟΛΠΟ
Τα πολεμικά σχέδια των ΗΠΑ κατά του Ιράν βάζουν «μπουρλότο» στην περιοχή

ΚΚΕ: ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ - ΚΙΝΑΛ και τα άλλα κόμματα, που στηρίζουν τη «στρατηγική συνεργασία» με ΗΠΑ - Ισραήλ και την ενεργή συμμετοχή στο ΝΑΤΟ, είναι έκθετα, γιατί με τη στάση τους θέτουν σε μεγάλους κινδύνους το λαό


ΣΕΛ.  17
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑTA ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΔ
Αντιγράφουν ο ένας από τον άλλον και οι δυο από τον ΣΕΒ!

Αποκαλυπτικός πίνακας με τις αξιώσεις των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, που βρίσκονται ψηλά στη λίστα των προεκλογικών τους εξαγγελιών


ΣΕΛ.  9

Κάνε δική σου υπόθεση τη μάχη για ισχυρό ΚΚΕ!
  • Το κρίσιμο ερώτημα των εκλογών είναι ποιος θα είναι αντιπολίτευση μετά την 7η Ιούλη από τη σκοπιά του λαού, απέναντι στην επόμενη κυβέρνηση, που θα είναι από χέρι αντιλαϊκή, απέναντι στους κοινούς αντιλαϊκούς στόχους που υπηρετούν με τα προγράμματά τους και την πρακτική τους ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ.
  • Το ΚΚΕ είναι η μοναδική δύναμη λαϊκής αντιπολίτευσης απέναντι σε κάθε κυβέρνηση, όπως η σημερινή, που ψήφισε και εφάρμοσε μνημόνια, ενίσχυσε το αντεργατικό οικοδόμημα, περιόρισε το δικαίωμα στην απεργία.
  • Στις εκλογές αυτό που κρίνεται είναι το πόσο ισχυρό θα είναι το ΚΚΕ στη Βουλή και στο λαϊκό κίνημα, για να δυναμώσουν η αντίσταση, η αντεπίθεση, η ελπίδα, η προοπτική της κοινωνικής ευημερίας.

ΣΕΛ.  3  -  4,   6  -  15,   19  -  22

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
Το δυνάμωμα του ΚΚΕ, η πιο γερή απάντηση σε κυβέρνηση - εργοδοσία
  • Εργαζόμενοι και σωματεία σε μια σειρά κλάδων και χώρων δουλειάς δίνουν αυτήν την περίοδο τη μάχη για Συλλογικές Συμβάσεις και δουλειά με δικαιώματα, έχοντας στήριγμα στις κινητοποιήσεις τους το ΚΚΕ.
  • Ο αγώνας από καλύτερες θέσεις απέναντι στην αντεργατική πολιτική κυβέρνησης και εργοδοσίας, που θα συνεχίζεται, περνάει μέσα και από την ενίσχυση του ΚΚΕ στις 7 Ιούλη.

ΣΕΛ.  24   -   25

Ο «Ριζοσπάστης»

Λόγω της αργίας του Αγίου Πνεύματος, ο «Ριζοσπάστης» δεν θα κυκλοφορήσει την ερχόμενη Τρίτη. Θα κυκλοφορήσει ξανά την Τετάρτη 19 Ιούνη.



ΑΝΑΤ. ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ
Παζάρια και ανταγωνισμοί σε τεντωμένο σκοινί

ΣΕΛ.  16
ΚΝΕ
Ανακοίνωση - κάλεσμα στους φοιτητές για ισχυρό ΚΚΕ στις 7 Ιούλη

ΣΕΛ.  14
ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ
Σε αδιέξοδο χιλιάδες οικογένειες με ευθύνη της κυβέρνησης

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ


ΣΕΛ.  29
ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΑΓΑΛΜΑ ΤΡΟΥΜΑΝ
Την Τετάρτη η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ και φοιτητικών συλλόγων

Κάλεσμα για τις 8.30 π.μ. στην Ευελπίδων, έξω από το κτίριο 7


ΣΕΛ.  23

Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ