Τετάρτη 19 Ιούνη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κινητοποίηση ενάντια στην παρουσία των ΑμερικανοΝΑΤΟικών στη Μαγνησία

Κινητοποίηση ενάντια στην παρουσία των αμερικανοΝΑΤΟικών δυνάμεων στο Στεφανοβίκειο και στο στρατόπεδο Γεωργούλα της Νέας Ιωνίας οργάνωσε χτες η Επιτροπή Ειρήνης Βόλου, με αφορμή την παράδοση των αμερικανικών ελικοπτέρων που έγινε το πρωί στο Στεφανοβίκειο, παρουσία της Αν Κατάλντο, αναπληρώτριας υφυπουργού Αμυνας των ΗΠΑ για τις εξαγωγές και τη συνεργασία, και του Αμερικανού πρέσβη στην Ελλάδα Τζέφρι Πάιατ.

Οι συμμετέχοντας στην κινητοποίηση συγκεντρώθηκαν στο Φαρδύ και στη συνέχεια, κρατώντας πανό και σημαίες και φωνάζοντας συνθήματα, πραγματοποίησαν πικετοφορία στους δρόμους της Νέας Ιωνίας, μέχρι το στρατόπεδο Γεωργούλα.

Μιλώντας στη συγκέντρωση ο Θ. Καραγιάννης, αντιπρόεδρος της Επιτροπής Ειρήνης Βόλου, κάλεσε κάθε συνδικαλιστική οργάνωση και μαζικό φορέα να εναντιωθεί δημόσια και δραστήρια στην εγκατάσταση των αμερικανικών βάσεων στον Βόλο, στη Λάρισα και σε όλη την Ελλάδα, να απαιτήσει να φύγουν από τη χώρα μας, να σταματήσουν οι ιμπεριαλιστικοί σχεδιασμοί και πόλεμοι και κάθε είδους εμπλοκή της χώρας σ' αυτούς.

Χαιρετισμό απηύθυνε η Δήμητρα Παπαστεργίου, πρόεδρος της Επιτροπής Ειρήνης Λάρισας, αντιπροσωπεία της οποίας συμμετείχε στην κινητοποίηση.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ