Τετάρτη 19 Ιούνη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΟΥΛΗΣ 2019
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
Αμεση απάντηση στην επίθεση θρασύδειλων στο περίπτερο του ΚΚΕ

Με μια μαζική εξόρμηση - κινητοποίηση στο Κερατσίνι απάντησαν μέλη και φίλοι του ΚΚΕ στην επίθεση που έκαναν άγνωστοι στο εκλογικό περίπτερο του Κόμματος το πρωί της Τρίτης 18 Ιούνη, βάζοντας φωτιά που έκαψε προεκλογικό υλικό.

Με ανακοίνωσή τους οι ΚΟΒ Κερατσινίου - Δραπετσώνας του Κόμματος καταγγέλλουν «τους άνανδρους και θρασύδειλους μηχανισμούς που κινούνται στο σκοτάδι και μετά μπαίνουν στις τρύπες τους», επισημαίνοντας ότι το ΚΚΕ θα συνεχίσει να ενοχλεί το σάπιο σύστημα.

Αναφέρουν συγκεκριμένα οι Οργανώσεις του Κόμματος:

«Το ΚΚΕ θα είναι πάντα στην πρώτη γραμμή της πάλης, συμβάλλοντας στην αντίσταση του λαού απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική κεφαλαίου - ΕΕ, στην αντεπίθεση για να επανακτήσουμε δικαιώματα, στο φώτισμα της προοπτικής της εργατικής εξουσίας.

Ενέργειες όπως η επίθεση στο εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ στην πλατεία Λαού στο Κερατσίνι μάς πεισμώνουν. Το ότι διάφοροι άνανδροι και θρασύδειλοι μηχανισμοί, που κινούνται στο σκοτάδι και μετά μπαίνουν στις τρύπες τους, κατέστρεψαν και έκαψαν προεκλογικό υλικό του ΚΚΕ τα ξημερώματα της Τρίτης, δείχνει ότι ενοχλούμε το σάπιο σύστημά τους και αυτό θα συνεχίσουμε πιο αποφασιστικά να κάνουμε.

Είναι βαθιά νυχτωμένοι όποιοι νομίζουν πως με τέτοιες ενέργειες μπορούν να αναστείλουν την ανυπότακτη και πρωτοπόρα δράση του ΚΚΕ στις εργατογειτονιές όπως είναι το Κερατσίνι και η Δραπετσώνα.

Συνεχίζουμε με ακόμα μεγαλύτερο πείσμα τον αγώνα για την υπεράσπιση του δίκιου του λαού μας. Για να φτάσει παντού, σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε λαϊκό σπίτι το κάλεσμα για την ανάγκη ισχυροποίησης του ΚΚΕ στις εκλογές της 7ης Ιούλη».


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org