Σάββατο 13 Απρίλη 2019 - Κυριακή 14 Απρίλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
2019 ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Δράση υποψήφιων ευρωβουλευτών του ΚΚΕ

Το Σάββατο 13 Απρίλη:

-- Στις 7.30 μ.μ., ο Λεωνίδας Στολτίδης θα μιλήσει σε συγκέντρωση στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο υποψήφιος δήμαρχος Χαλκηδόνας, Παναγιώτης Μαρκίδης.

-- Στις 8 μ.μ., η Αννα Γρηγοριάδου θα απευθύνει χαιρετισμό σε γλέντι που διοργανώνουν οι ΚΟ του δήμου Αχαρνών Αττικής στον Κόκκινο Μύλο (ΠΟΚΕΝ, Φιλαδελφείας 217). Θα παρουσιαστούν επίσης οι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

-- Στις 7 μ.μ., στην Κω (αίθουσα εκδηλώσεων του Λαογραφικού Μουσείου, Χάνι), θα μιλήσει ο Λευτέρης Νικολάου - Αλαβάνος. Θα χαιρετίσει η Κική Μακρή, υποψήφια δήμαρχος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Την Κυριακή 14 Απρίλη:

-- Στις 6 μ.μ., η Θεανώ Καπέτη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, θα μιλήσει σε σύσκεψη με εργαζόμενους της Δημόσιας Διοίκησης, στα γραφεία της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ (Εγνατίας 69).

-- Στις 11 π.μ., στην αίθουσα του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας, ο Δημήτρης Βιτάλης θα μιλήσει σε σύσκεψη εμποροϋπαλλήλων.

Τη Δευτέρα 15 Απρίλη:

-- Στις 10 π.μ., η Γιώτα Ταβουλάρη, μέλος της ΚΕ, θα επισκεφτεί την ΕΥΔΑΠ στο Γαλάτσι, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 12 μ., ο Λευτέρης Νικολάου - Αλαβάνος θα επισκεφτεί το Ξενοδοχείο «Wyndham Grand Athens», για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Ο Γιάννης Τασιούλας, μέλος της ΚΕ, και ο Αχμετ Μουσταφά θα πραγματοποιήσουν περιοδεία στις 12 μ. στο εργοτάξιο της επέκτασης του Εκπτωτικού Χωριού στην Αρτέμιδα και στη 1 μ.μ. στα καταστήματα του Εκπτωτικού Χωριού.

-- Στις 7 μ.μ., στο Νέο Ηράκλειο, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Ηλέκτρα Αποστόλου» (Κουντουριώτου 8 & Νεότητος), θα μιλήσουν: Η Χριστίνα Σκαλούμπακα, μέλος της ΚΕ, και ο Γιώργος Ζαχάρος, υποψήφιος δήμαρχος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ για τις εκλογές (27/4/2019)
Σήμερα η παρουσίαση των θέσεων για την αντιπυρική προστασία (24/4/2019)
Συγκεντρώσεις και περιοδείες για τις εκλογές (20/4/2019)
Συσκέψεις - συγκεντρώσεις ετεροδημοτών (9/4/2019)
Δραστηριότητα υποψήφιων ευρωβουλευτών του ΚΚΕ (6/4/2019)
Ομιλία του Δ. Κουτσούμπα στην Πετρούπολη (4/4/2019)

Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org