Σάββατο 13 Απρίλη 2019 - Κυριακή 14 Απρίλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
2019 ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ για τις εκλογές
Συγκεντρώσεις και περιοδείες στην Αττική

Το Σάββατο 13 Απρίλη:

-- Στις 11 π.μ., ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης, και ο Θοδωρής Σκολαρίκος, υποψήφιος δήμαρχος Αγίων Αναργύρων - Καματερού, θα περιοδεύσουν στα εμπορικά καταστήματα της Λεωφόρου Φυλής και στο κέντρο του Καματερού. Θα ακολουθήσει συζήτηση στο «Art Hobby Cafe», στην πλατεία Δημοκρατίας.

-- Στις 8 μ.μ., ο Θοδωρής Σκολαρίκος μαζί με την Κωνσταντίνα Τσιουπρά, υποψήφια ευρωβουλευτή του ΚΚΕ, θα μιλήσουν σε σύσκεψη - συζήτηση νεολαίας στην οποία καλούν οι Οργανώσεις Αγίων Αναργύρων - Καματερού του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, στο «Cafe Nouvel» (Λεωφόρος Δημοκρατίας 62, κεντρική πλατεία Αγίων Αναργύρων).

-- Στις 8.30 μ.μ., σε συγκέντρωση νεολαίας στο Ιλιον («Stretto cafe», Μενελάου & Βρυσηίδος) θα μιλήσει ο Νίκος Σταματόπουλος.

-- Στις 8.30 μ.μ., η ΤΟ Κατασκευών της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ διοργανώνει λαϊκό γλέντι στο Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας (Βερανζέρου 1, πλατεία Κάνιγγος). Θα απευθύνει χαιρετισμό ο Γιάννης Πρωτούλης.

-- Στις 8 μ.μ., οι ΚΟ του δήμου Φυλής του ΚΚΕ διοργανώνουν λαϊκό γλέντι στο Πνευματικό Κέντρο Ζεφυρίου (Μπουμπουλίνας και 17ης Νοεμβρίου). Θα παρουσιαστούν τα ονόματα των υποψηφίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης». Θα χαιρετίσει ο Αχμετ Μουσταφά, υποψήφιος ευρωβουλευτής.

Την Κυριακή 14 Απρίλη:

-- Στις 7 μ.μ., σε συγκέντρωση στα Σεπόλια (Πολιτιστικό Κέντρο, Λαμπόβου 4) θα μιλήσουν ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας, ο Γιάννης Πρωτούλης και ο Δημήτρης Βιτάλης, υποψήφιος ευρωβουλευτής.

Τη Δευτέρα 15 Απρίλη:

-- Στις 11 π.μ., ο Γιάννης Πρωτούλης θα επισκεφτεί το Νοσοκομείο «Αγ. Σάββας», για να συζητήσει με τους εργαζόμενους. Στις 7 μ.μ., θα μιλήσει σε σύσκεψη στο Περιστέρι, («Αγροτικόν», Καρπενησίου 52), μαζί με τον Γιώργο Σιδέρη, υποψήφιο δήμαρχο.

-- Ο Νίκος Σοφιανός θα περιοδεύσει στις 10 π.μ. στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Στις 9.30 μ.μ. θα μιλήσει σε σύσκεψη στο καφέ «ΖΑΝΝΗΣ», στην πλατεία Νικολοπούλου.

Στην Κεντρική Μακεδονία

Το Σάββατο 13 Απρίλη, στις 7 μ.μ., στην Εδεσσα (Πολιτιστικό Κέντρο), ο υποψήφιος περιφερειάρχης Σωτήρης Αβραμόπουλος θα παρευρεθεί στην εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας.

Την Κυριακή 14 Απρίλη, στις 11 π.μ., στις Σέρρες, στην αίθουσα ΚΕΔΗΣ (πρώην ΔΕΠΚΑ) θα γίνει εκδήλωση παρουσίασης των υποψήφιων με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών. Θα μιλήσουν ο Σωτήρης Αβραμόπουλος και ο Παύλος Φαρμάκης, υποψήφιος δήμαρχος Σερρών.

Τη Δευτέρα 15 Απρίλη, το απόγευμα, ο Σωτήρης Αβραμόπουλος θα συζητήσει με νέες και νέους από τις γειτονιές της Θεσσαλονίκης, σε εκδήλωση Οργανώσεων Βάσης της ΚΝΕ.

Σε άλλες περιοχές

Το Σάββατο 13 Απρίλη:

-- Ο Δημήτρης Παπατολίδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, θα μιλήσει στα εγκαίνια των νέων ιδιόκτητων γραφείων της ΤΕ Καβάλας του ΚΚΕ (Φιλώτα 3). Θα ακολουθήσει συναυλία με λαϊκό πρόγραμμα.

-- Στις 7.30 μ.μ., στην Εδεσσα (Πολιτιστικό Κέντρο), σε εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» θα μιλήσουν ο Μπάμπης Τσιτσάγκας, υποψήφιος δήμαρχος Εδεσσας, και ο Σωτήρης Αβραμόπουλος.

Τη Δευτέρα 15 Απρίλη:

-- Στις 12 μ., στην Καβάλα, σε εκδήλωση στα γραφεία του ΚΚΕ, ο Δημήτρης Παπατολίδης θα παρουσιάσει τους υποψηφίους με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας.

-- Στις 8 μ.μ., η «Λαϊκή Συσπείρωση» δήμου Αγρινίου διοργανώνει εκδήλωση για τον Αθλητισμό, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας (Παπαστράτου 53 & Σμύρνης). Θα μιλήσουν: Παναγιώτης (Τάκης) Πετρόπουλος, πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας του Απόλλωνα Πατρών και πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων, Βασίλης Νικάκης, πρώην διεθνής διαιτητής, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας, και Δημήτρης Δήμας, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αγρινίου.

-- Στις 7 μ.μ., στη Χίο (πρώην αίθουσα Νομαρχιακού Συμβουλίου), σε εκδήλωση με θέμα την Υγεία, θα μιλήσουν: Μάρκος Σκούφαλος, υποψήφιος δήμαρχος Χίου, Γιώργος Αμπαζής και Αγλαΐα Κυρίτση, υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Β. Αιγαίου.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ