Παρασκευή 22 Φλεβάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ για τις τοπικές και περιφερειακές εκλογές

Πολιτικές συγκεντρώσεις και συσκέψεις με τίτλο «Κάνε τη διαφορά με ισχυρό ΚΚΕ παντού. Δώσε δύναμη στη δύναμή σου» διοργανώνονται από την ΚΟ Αττικής του Κόμματος το επόμενο διάστημα, με ομιλητές στελέχη του Κόμματος και υποψηφίους με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Σήμερα Παρασκευή:

-- Στις 6.45 π.μ., ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, επισκέπτεται το αμαξοστάσιο του δήμου Ιλίου για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 7.30 π.μ., ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας, επισκέπτεται το Νοσοκομείο «Ελπίς» για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 6.30 π.μ., η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, βουλευτής και υποψήφια δήμαρχος Πειραιά, περιοδεύει στο τμήμα ηλεκτρολογικών υπηρεσιών του δήμου Πειραιά (Θηβών 50) και αμέσως μετά στο γκαράζ του δήμου.

-- Στις 6 μ.μ., ο Γιάννης Πρωτούλης και ο Παναγιώτης Κατηφές, υποψήφιος δήμαρχος Νίκαιας - Ρέντη, περιοδεύουν στον εμπορικό δρόμο της Π. Τσαλδάρη, στη Νίκαια. Στις 8 μ.μ. πραγματοποιείται σύσκεψη στο καφέ «Ο Μέρμηγκας» (Π. Τσαλδάρη 115).

-- Στις 9.30 π.μ., ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και ευρωβουλευτής, επισκέπτεται τα κεντρικά γραφεία της κατασκευαστικής «ΤΕΡΝΑ» στη Μεσογείων, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

Αύριο Σάββατο:

-- Στις 6.30 μ.μ., στην Καλλιθέα (Σχολικό Συγκρότημα Αγ. Νικολάου - Θησέως 175), θα μιλήσουν ο Γιάννης Πρωτούλης και ο Γιάννης Βακαλόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Καλλιθέας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

-- Στις 6.30 μ.μ., στον Νέο Κόσμο (ΚΑΠΗ, Θεοδώρου Γεωμέτρου και Σωστράτου), θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός.

Την Κυριακή 24 Φλεβάρη:

-- Στις 11 π.μ., ο Γιάννης Πρωτούλης και ο Παναγιώτης Κατηφές θα περιοδεύσουν στη λαχαναγορά του Ρέντη.

-- Στις 7 μ.μ., στα Ανω Λιόσια (Δημοτικό Ωδείο, Δημαρχείου 7), σε εκδήλωση παρουσίασης υποψηφίων, θα μιλήσει ο Νίκος Ζαπάντης, υποψήφιος δήμαρχος Φυλής.

-- Στις 7 μ.μ., στον Κόκκινο Μύλο (ΠΟΚΕΝ, Φιλαδελφείας 217), σε εκδήλωση παρουσίασης υποψηφίων, θα μιλήσει ο Βασίλης Τοπαλλιανίδης, υποψήφιος δήμαρχος Αχαρνών.

Στην Κεντρική Μακεδονία

Ο Σωτήρης Αβραμόπουλος, υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, και ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, σήμερα Παρασκευή στις 11.30 π.μ. περιοδεύουν στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης.

Στην Ημαθία, ο Γιώργος Μελιόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας, θα περιοδεύσει σε χώρους δουλειάς ως εξής: Σήμερα Παρασκευή, στις 9.30 π.μ., στο ΙΚΑ και στη ΔΕΗ Βέροιας. Την Κυριακή 24/2, στις 9.30 π.μ., στα χωριά Μακροχώρι και Διαβατό. Τη Δευτέρα 25/2, στην επιχείρηση «Μπουτζόλας».

Το Σάββατο 23 Φλεβάρη:

-- Ο Κυριάκος Παρθενιάδης, υποψήφιος δήμαρχος Αριστοτέλη, θα περιοδεύσει στα χωριά Ιερισσός, Νέα Ρόδα και Ουρανούπολη.

-- Ο Παναγιώτης Κολογκούνης, υποψήφιος δήμαρχος Νέας Προποντίδας, στις 6.30 μ.μ. θα μιλήσει σε σύσκεψη, στο ΚΑΠΗ Τρίγλιας.

Την Κυριακή 24 Φλεβάρη:

-- Στις 11 π.μ., στο Καλοχώρι (στην αίθουσα της κοινότητας), θα μιλήσουν ο Σωτήρης Αβραμόπουλος και η Λίνα Χατζηκυριάκου, υποψήφια δήμαρχος Δέλτα.

-- Στις 11.30 π.μ., στην Ιερισσό (Πολιτιστικό Κέντρο), θα μιλήσει ο Κυριάκος Παρθενιάδης.

Στη Θεσσαλία

Ο Τάσος Tσιαπλές, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας, θα μιλήσει:

Σήμερα Παρασκευή: Στις 6.50 π.μ. στο αμαξοστάσιο του δήμου Καρδίτσας. Στις 8.30 π.μ. στο δημαρχείο Καρδίτσας. Στις 11 π.μ. στην κλινική «Κασταλία» της Καρδίτσας. Στις 12 μ. σε υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας.

Τη Δευτέρα 25 Φλεβάρη, στις 7.30 π.μ., στους εργαζομένους των ΕΛΤΑ Λάρισας.

Σε άλλες περιοχές

Αύριο Σάββατο:

-- Στις 10 π.μ., ο Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στη Λαϊκή και στα καταστήματα της Τιθορέας.

-- Στις 7 μ.μ., ο Νίκος Μωραΐτης, βουλευτής του ΚΚΕ, θα μιλήσει σε εκδήλωση της ΚΟ Ευπαλίου, στο δημαρχείο, για την αγροτοκτηνοτροφική παραγωγή.

Την Κυριακή 24 Φλεβάρη:

-- Στις 11 π.μ., η ΚΟ Καρύστου του ΚΚΕ διοργανώνει πολιτική συγκέντρωση στο Μαρμάρι (καφενείο του Παντελή). Θα μιλήσουν ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, και ο Δημήτρης Παρασκευάς, υποψήφιος δήμαρχος Καρύστου.

-- Στις 11 π.μ., ο Κώστας Μπασδέκης θα μιλήσει στην εκδήλωση για την ΕΠΟΝ στην αίθουσα Β του Πολιτιστικού Κέντρου Λαμίας.

-- Στις 7.30 μ.μ., η ΚΟΒ Μανταμάδου καλεί σε σύσκεψη στο πολύκεντρο Μανταμάδου.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ για τις εκλογές(2019-05-03 00:00:00.0)
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ για τις εκλογές(2019-04-05 00:00:00.0)
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ για τις εκλογές(2019-03-30 00:00:00.0)
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ για τις εκλογές(2019-03-29 00:00:00.0)
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ για τις εκλογές(2019-03-06 00:00:00.0)
Συγκεντρώσεις του ΚΚΕ στην Αττική(2019-01-25 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ