Πέμπτη 18 Ιούνη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
«Κλέφτικα»...

Χτες τα κανάλια βρήκαν πολύ ενδιαφέρουσα την «αντιπαράθεση» που είχαν στη Βουλή ο Ε. Βενιζέλος με τον υπουργό Τουρισμού Κ. Μαρκόπουλο, με αφορμή ότι ο πρώτος χαρακτήρισε «κόλαφο» για την κυβέρνηση τα όσα είπε σε συνέντευξή του ο επίτροπος Αλμούνια.

Η αλήθεια, βέβαια, είναι πως τα όσα είπε ο (σοσιαλιστής) επίτροπος είναι «κόλαφος», αλλά όχι για την κυβέρνηση. Είναι «κόλαφος» για τον ελληνικό λαό, ο οποίος καλείται να επωμιστεί νέα καταιγίδα αντιλαϊκών μέτρων στο όνομα της μείωσης των ελλειμμάτων.

Ομως, το αξιοσημείωτο όσον αφορά τα κανάλια είναι ότι, ενώ βρήκαν χρόνο για να «παίξουν» τις δηλώσεις του κ. Βενιζέλου, ώστε να καλλιεργήσουν μια εικόνα «σύγκρουσης» μεταξύ ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, απέφυγαν επιμελώς να «παίξουν» έστω και μια ατάκα από τις δηλώσεις - για το ίδιο θέμα - του εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ, του κ. Παπακωνσταντίνου.

Μιλάμε, φυσικά, για τη δήλωση του κ. Παπακωνσταντίνου, που όταν ρωτήθηκε την Τρίτη για τη συνέντευξη Αλμούνια, απάντησε σε άπταιστη ευρωενωσιακή διάλεκτο: «Το ΠΑΣΟΚ λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη τις όποιες συστάσεις της ΕΕ»!

Τη μια μέρα, δηλαδή, το ΠΑΣΟΚ έκανε γονυκλισίες στον Αλμούνια, και την άλλη κατήγγειλε τον «κόλαφο». Πώς άραγε διέλαθε της προσοχής των ΜΜΕ μια τέτοια οβιδιακή μετάλλαξη; Ισως, πάλι, να πρόκειται για... αβλεψία των καναλαρχών που δεν υποκρύπτει κάποια σκοπιμότητα. Ως εκ τούτου διορθώνεται. Ιδού πώς: Ας προβάλουν τη δήλωση Παπακωνσταντίνου και δίπλα - δίπλα να μεταδώσουν και τις δηλώσεις Βενιζέλου. Δε θα ήταν αυτό μια υπέροχη προσφορά προς τους τηλεθεατές τους, που έτσι θα έβλεπαν να αναδεικνύεται μπροστά στα μάτια τους η αβυσσαλέα υποκρισία του ΠΑΣΟΚ;

Θα περιμένουμε λοιπόν - στο πλαίσιο της αντικειμενικής και πλουραλιστικής ενημέρωσης που παρέχουν τα ΜΜΕ - το σχετικό βιντεάκι για τη διγλωσσία του ΠΑΣΟΚ (σ.σ.: κι αν το δείτε σφυρίχτε μας «κλέφτικα»)...


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ